TAEC
Image default
Eten en drinken

OFYR, de nieuwe manier van buiten koken

Met OFYR kun je nog meer genieten van het buitenleven. Vooral op warme dagen zijn we graag buiten, en zitten we het liefst gezellig samen. Ook samen eten is iets wat mensen graag doen. Naast samen barbecueën zitten we ook graag samen bij het vuur. Van OFYR kun je prachtige producten kopen waarmee je het nog gezelliger kunt hebben, en bovendien zijn ze zeer stijlvol waardoor het tegelijkertijd een prachtig sieraad is voor je tuin of terras.

 

Buiten koken met OFYR

Buiten koken is iets wat we graag doen, zeker wanneer het zonnetje schijnt. Maar ook op warme dagen wanneer het toch lekker warm is, en de zon verborgen is achter de wolken, zijn we graag buiten. Koken op de bbq of op open vuur maakt onze dag weer compleet. Het is niet alleen leuk en lekker, maar vooral ook gezellig.

Het aanbod in bbq’s is behoorlijk groot. Je kunt kiezen voor een standaard Weber, maar ook een Big Green Egg kopen wat weer een heel ander verhaal is. Het aantal producten die je de mogelijkheid bieden om te koken op open vuur is, is vooralsnog zeer beperkt. OFYR brengt hier verandering in met haar producten, en biedt zelfs een 3-in-1 oplossing. Zo is de OFYR ISLAND niet alleen een open vuur barbecue, maar ook een buitenkeuken, en een vuurhaard in 1!

 

Multifunctioneel concept met een prachtig design

De OFYR is een multifunctioneel concept met een prachtig design. De OFYR CLASSIC STORAGE als voorbeeld genomen is een pilaar met daarbovenop een vuurschaal, waarbij je in de pilaar zelf de houtblokken in kunt opbergen. Zo heb je altijd een blok hout bij de hand om het vuur gaande te houden. Uiteraard kun je ook houtskool gebruiken als je dat liever gebruikt. Beide is in ieder geval mogelijk! 

Door de OFYR GRILL te plaatsen kun je rechtstreeks op het rooster je vlees bereiden, of een grote pan plaatsen om een gerecht te bereiden voor grote gezelschappen. 

 

OFYR accessoires

Er zijn vele OFYR accessoires te verkrijgen waarmee je het buitenkoken en buitenleven nog leuker kunt maken. In de basis is de OFYR een vuurschaal, maar met de accessoires kun je hem eenvoudig omtoveren tot een grill, barbecue, of fornuis. In de vuurschaal plaats je houtblokken, en daarboven de accessoire naar keuze voor de juiste toepassing. Zo is er bijvoorbeeld ook een Braziliaanse Grill set verkrijgbaar om heerlijke spiezen te bereiden.

 

OFYR kopen 

Je kunt de OFYR kopen in verschillende modellen. Het compactste model heet de CLASSIC. Dit is een vierkante pilaar met daarop de vuurschaal. De OFYR CLASSIC kun je kopen in cortenstaal, black (ruw staal), en concrete (beton). De CLASSIC is ook verkrijgbaar in ‘STORAGE’ uitvoering. De STORAGE uitvoering heeft een praktisch opbergvak voor het hout.

Naast de classic kun je ook de OFYR ISLAND kopen. Het eiland model beschikt over een werkblad welke extra uitkomsten biedt. De ISLAND is ook in een PRO uitvoering verkrijgbaar welke op zwenkwielen staat waardoor het geheel makkelijk verplaatsbaar is. 

Naast de CLASSIC en ISLAND is er ook de OFYR PRO welke maar liefst een diameter heeft van 150cm! Hierbij is er ruimte genoeg voor 2 chefs om te werken, en groepen tot 150 man te voorzien van heerlijk eten!