TAEC
Image default
Verbouwen

Opslagcontainer voordelen

Extra ruimte aan huis of juist ergens extern waar de extra ruimte goed beveiligd is, is bij vele projecten dé uitkomst. Wil je zo snel als mogelijk een container huren? Bij Zegwaard Container verhuur hebben we vele  opslagoplossingen voor zowel particuliere aanvragen als voor zakelijke aanvragen. Dat extra ruimte een geweldig voordeel is hoeven we de meeste niet uit te leggen, daar zijn ze vaak naar op zoek. Maar er zijn vaak wel extra vragen hoe de extra ruimte gerealiseerd kan worden, of er vergunningen voor nodig zijn, of er een transport service aanwezig is en of er hulp aanwezig is bij het plaatsen. Hieronder laten we de voordelen weten die bij onze container verhuur allemaal mogelijk zijn. Wil je direct je vragen beantwoord hebben? Neem dan maar gerust contact met ons op via onze website. Wil je meer weten over goedkoop verhuizen? Neem dan direct een kijkje.

8 ft opslagcontainers

Het fijne van de 8 ft opslagcontainer huren is dat deze zowel compact als ruimtelijk tegelijkertijd is. De 8 ft opslagcontainer is natuurlijk niet zo groot als de 10 ft of de 20 ft maar ook weer niet zo klein als de kleinste opslagcontainer van 6 ft. Dus wanneer je verwacht dat je veel producten, spullen, gereedschappen of goederen tijdelijk wilt opslaan is de 8 ft opslagcontainer hét product wat je zoekt. Deze container is zowel zakelijk als particulier te huren én zowel aan huis als op locatie! Bestel de opslagcontainer gemakkelijk via de website, of neem even contact met ons op als je nog meer vragen hebt. Wanneer je de opslagcontainer vandaag besteld kunnen we deze in overleg binnen 48 uur aanleveren. Ook spoedklussen kun je bij ons beleggen, dan zullen we in overleg de gewenste data vaststellen.

Extra ruimte tijdens verbouwing

De aanvragen die wij dagelijks binnenkrijgen zijn vaak met de vraag: kan ik opslagruimte huren tijdens verbouwing? Ons antwoord is natuurlijk volmondig ja. Een opslagruimte huren tijdens een verbouwing is de meest effectieve manier om het overzicht te bewaren. Eventuele meubels, gereedschappen o.i.d. kunnen overzichtelijk in de opslagcontainers droog en wind vrij bewaard worden. Natuurlijk kun je onze opslagcontainers beveiligen, zodat alleen jij bij de spullen kunt.

https://www.zegwaardcontainerverhuur.nl/