TAEC
Image default
Bedrijven

Palletranden kopen en bestellen in een webshop

Wilt u palletranden kopen? Maak kennis met Van Lohuizen Pallets! In onze webshop kunt u palletranden kopen. Wij beschikken over een breed assortiment aan houten palletranden. Die kunnen op pallets geplaatst worden. Daarmee wordt de lading beschermd en bij elkaar gehouden. Dat vermindert het risico op schade tijdens vervoer. Bij ons kunt u palletranden kopen per stuk in iedere gewenste hoeveelheid.

 

Als u een grote hoeveelheid wilt bestellen kunt u ook kiezen voor de voordeelpakketten. Onze nieuwe palletranden zijn voorzien van het ISPM-15 merkteken en zijn daarmee geschikt voor export. Palletranden kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Waarom palletranden kopen bij ons?

Bij Van Lohuizen Pallets kunt u palletranden kopen. Wij beschikken over meer dan 15 jaar aan ervaring in de palletbranche. Onder onze dienstverlening valt het verkopen van pallets en palletranden, maar ook het onderhouden en repareren daarvan. Door de palletranden te kopen bij ons geniet u van allerlei voordelen, zoals:

  • Alleen zakelijke bestellingen;
  • Gratis verzending;
  • Prijzen exclusief btw (deze wordt verlegd);
  • Binnen 2 uur een vrijblijvende prijsopgave op maat (op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur);
  • Veilig betalen door middel van iDeal of een overboeking;
  • Levering binnen drie werkdagen uit eigen voorraad;

Palletranden kopen met het ISPM-15 merkteken

Via onze webshop kunt u palletranden kopen die voorzien zijn met het ISPM-15 merkteken. Dat betekent dat ze een speciale behandeling hebben ondergaan waarbij mogelijk aanwezige schadelijke organismen zijn gedood. Omdat de palletranden van hout zijn kunnen ze dit ongewenste ongedierte bevatten. Dat kan zich gaan verspreiden, iets dat men in de transportwereld wil voorkomen.

 

Daarvoor is de ISPM-15 norm ontwikkeld. Door palletranden te kopen met dit merkteken heeft u voor export naar het buitenland geen fytosanitair certificaat of plantenpaspoort nodig. Dat geldt voor alle landen die de ISPM-15 norm geaccepteerd hebben.

Ja, ik wil palletranden kopen!

Plaats gelijk uw bestelling via onze webshop als u ook palletranden wilt kopen! Heeft u nog vragen of opmerkingen? Wilt u een offerte aanvragen? Neem dan eens contact op met onze sales en logistics manager, Henk van Lohuizen. U kunt hem bellen op 06 – 111 485 83.