TAEC
Image default
Bedrijven

Parkhotel Schmallenberg – Kom heerlijk genieten

Het Sauerland is een van de mooiste gebieden in Duitsland. Voor Nederlanders is het de perfecte plek voor een vakantie, want het ligt dichtbij en toch waant u zich in een compleet andere wereld. Midden in het dorpje Bad Fredeburg vindt u Parkhotel Schmallenberg. Het hotel, onderdeel van Parkhotel Sauerland, ligt op slechts op 100 meter afstand van de start van vele mooie wandel- en fietsroutes in de prachtige beboste gebieden in de omgeving. Voor een weekje tot rust komen ben je hier aan het juiste adres!

Parkhotel Schmallenberg

Parkhotel Sauerland heeft twee vestigingen, Parkhotel Andreasberg en Schmallenberg. Dit laatste hotel ligt midden in het Sauerland, een van de grootste gemeenten in dit gebied. Bad Fredeburg is weliswaar rustig, maar ligt op korte afstand van vele toeristische trekpleisters. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen of de grotten en watervallen in de omgeving bezoeken. Ook voor gezinnen zijn de opties eindeloos, dus met uw gezin het Sauerland bezoeken is ook zeker aan te raden.

Bad Fredeburg

Bad Fredeburg zelf is ook zeker het bezoeken waard. Het authentieke dorpje kent nog vele ambachten, met onder anderen bakkers en slagers. In de avond kunt u heerlijk bij ons tot rust komen, dineren en genieten van een drankje. Maar ook buiten de deuren van ons hotel kunt u op verschillende plekken iets eten of drinken. Direct naast de deuren van het hotel bevindt zich het informatiecentrum, waar je naast alle informatie ook een taxi kunt regelen naar verschillende wandelgebieden. Kortom, dit is de ideale plek in het Sauerland.

Benieuwd? Bekijk onze website

Bent u benieuwd geworden naar een ons prachtige hotel in Sauerland? Bekijk dan nu onze website. Hier kunt u alle kamers vinden, al onze arrangementen, de bezienswaardigheden in Schmallenberg en nog veel meer. Mocht u daarna nog vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Tot snel!

https://parkhotel-sauerland.com/nl/parkhotel-schmallenberg/