TAEC
Image default
Bedrijven

Personal trainer in Glanerburg en Haaksbergen

Het kwijt raken van kilo’s is niet zo makkelijk. Overal op reclame zie je prachtige meiden met een mooi figuur. Na mijn depressie vorig jaar zag mijn lichaam er belabberd uit. Ik was vele kilo’s aangekomen en van sporten kwam het ook al maanden niet meer. En dat was aan mijn lichaam af te zien. Daarom droeg ik alleen nog maar wijde truien, zodat collega’s en vrienden de overtollige kilo’s niet konden zien.Tijd voor de volgende stap

Het was tijd om de boeg om te gooien en mijn leefstijl volledig te veranderen. Daarbij kreeg ik hulp van Idealfit PT: de Glanerburg en Haaksbergen en omgeving. Maar ook als je in Hengelo, Enschede of Oldenzaal woont biedt deze trainer uitkomst.

Ik ben weer tevreden met mijn lichaam

Dankzij de goede ondersteuning van de personal trainer in Glanerburg en Haaksbergen voel ik me weer compleet tevreden met mijn eigen lichaam. Ik heb het zelfvertrouwen weer terug en durf weer mooie strakke jurkjes en hakken te dragen. Eerder deed ik dat nooit, want dan kon je de rolletjes zien. Dat is gelukkig verleden tijd! Dit mooie resultaat hebben we weten te behalen dankzij het juiste trainingsschema. Ook had ik een voedingsschema op maat. En nu? Nu ga ik mijn bikini aantrekken om lekker naar het strand te gaan met mijn man. Fijne dag lezers!

https://idealfitpt.nl