TAEC
Image default
Sport

Personal Training & Voedingsadvies – Gelukkig Leven Heemstede

Table of ContentsPersonal Training Buiten HaarlemPersonal Training; Sporten Met Een CoachPersonal Training & Coaching In Heemstede • Uw BedrijvengidsPersonal Training – Small Group TrainingPersonal Trainer In Haarlem En Omstreken – Paul WittePersonal Trainer Boxen HaarlemPersonal Training Buiten HaarlemPersonal Training – Haarlem – Personal TrainerPersonal Trainer Boksen HaarlemPersonal Training Kosten – Fundamentals PtPersonal Training – Small Group TrainingPersonal Training In Het Bos! – Natuurlijk Gezond Haarlem

Ter ondersteuning van de behandelingen of om aan je fysieke gesteldheid te werken bieden we onze klanten ook de mogelijkheid tot personal trainingen en voedingsadvies onder begeleiding van een gecertificeerd trainer en gewichtsconsulent. Hierbij combineren we de kracht training ook met (kick)boks training wat zorgt voor een leuke afwisseling en snelle progressie bij het behalen van je doelen.

Personal Training In HaarlemPersonal Training In HaarlemPersonal Training OnlineTop Personal Training: Personal Trainer Aan Huis – Pt, BoksenPersonal Training In HaarlemOnze Tarieven Personal Trainer – Target Personal TrainingPersonal Trainer In Haarlem – Powerbase FitnessIs Personal Training AftrekbaarPersonal Training Aan Huis Er wordt vastgesteld wat de persoonlijke doelstellingen zijn en welke factoren, naast voeding, daarop van invloed zijn.

Wij stellen verder op basis van een probleemanalyse een trainingsprogramma op gericht op bevordering van gezondheid, prestatie en/of welzijn, voeren dit programma uit en evalueren waarbij maximaal rekening wordt gehouden met de doelstellingen en mogelijkheden van de cliënt.. Bij Fitbody staan twee dingen centraal: de cliënt en het resultaat. Daarom krijg je altijd persoonlijke begeleiding en garanderen we dat je in alle rust kunt trainen.

Personal Training – Outdoor Fit & Coaching

Met een Personal Trainer boek je meer resultaat – Paul Witte personal training Haarlem. Je trainer helpt je om aan je fysieke doelstellingen te werken maar is ook een mental coach voor je. Je kunt een Personal Trainer boeken voor een 1 op 1 training of voor groepen van maximaal 4 personen.

Personal Training Heemstede – Trainen Met 100% Aandacht Dan neemt een trainer geheel vrijblijvend contact met je op. Wil je het verschil van trainen met een Personal Trainer ervaren dan kun je ook direct een proeftraining boeken. Een proeftraining kost €40,-. Mijn cliënten zijn fanatiek, echt supersterren! Ze doen er alles aan om hun doel te bereiken.

Ze volgen coaching bij mij om fitness lifestyle tot in detail perfect onder de knie te krijgen. Ze realiseren zich dat het inhuren van een coach hun het resultaat en meer rust geeft. Kun je jezelf hierin vinden? Ben jij bereid om jezelf verder te pushen dan je comfortzone en echt een verandering te maken? Dan ben ik de persoon die je zoekt.

Personal Trainer Pijlslaan Haarlem

Personal Trainer Haarlem & Bloemendaal - Natuurlijk Gezond HaarlemPersonal Trainer Heemstede PW Personal Training

Personal Training Bij Ons? Real Fitness. Real Results. Wanneer je besluit om voor Online Personal Training te kiezen, ontvang je een intake formulier met vragen over je doelen, je leef-, voeding- en trainingsgewoontes en meer. Hierna volgt er snel een contactmoment om het formulier mondeling door te nemen op haalbaarheid en overige wensen.

De voortgang geef je wekelijks op een afgesproken dag door. Dit heeft betrekking op bijvoorbeeld je gewicht en opmerkingen wat de afgelopen week wel en niet is gelukt. Het woord “online” geeft het al aan, het meeste contact loopt via het digitale kanaal. Dit kan Facebook, Whatsapp of per e-mail zijn.

Online Personal Training pakketten zijn te verkrijgen voor 3, 6 of 12 maanden. Ervaring. – Ik heb mannen en vrouwen begeleid, veelal gericht op fysieke doelen, 1-op-1, via e-mail en online voor meer dan 10 jaar. Personal Training Aan Huis – Ik heb meer dan 1000 succesvolle transformaties bij klanten volbracht met allen tevreden recenties.

Gezonde Heemstede – Telefoonboek.nl – Telefoongids Bedrijven

– Ik heb drie boeken geschreven. Geef opleidingen aan andere Personal Trainers in binnen- en buitenland met Musclecamp en Practical Nutrition opleidingen. Ik kan mij verantwoorden om eerlijk te zijn. – Ik krijg meer aanmeldingen dan ik kan begeleiden, dus ik kan je eerlijk vertellen of ik je wel of niet kan coachen.

Dit zal ik altijd blijven doen, omdat mijn doel is om de beste te zijn en mijn cliënten het beste resultaat kan geven wat erin zit. In de afgelopen 10+ jaar heb ik meer dan 1000 cliënten getraind. Van revalidatie tot ziektes, van afvallen tot wedstrijd begeleiding in de bodybuilding, dit en meer is voor mij meer dan bekend terrein.

Personal Trainer Haarlem & Bloemendaal - Natuurlijk Gezond HaarlemPersonal Training – Small Group Training Body & Mind Incorporated

Personal Training Heemstede – Trainen Met 100% Aandacht in de USA omdat ze daar enorm voorlopen op kennis. Onderstaand een overzicht van een aantal bekende trainers / sporters waar ik de afgelopen jaren mee heb samengewerkt. Degene die ik kan helpen. Indien ik er geen vertrouwen in heb dat ik de ideale coach voor je bent, zal ik je doorverwijzen naar iemand die geschrikt voor je is.

Personal Trainer Buiten Haarlem

Ik verwacht uitgebreide feedback en dat je eerlijk aangeeft of iets haalbaar is of niet. Ben je niet uitgebreid in het aanmeldformulier, dan word je aanvraag sowieso afgewezen. Je traint in een sportschool. Mijn coaching is gebaseerd op trainingen in de sportschool. Het intake formulier Het intake formulier is een vragenlijst over jouw leefstijl.

Het eerste deel heeft betrekking op jouw gegevens waarmee Frank contact met jou op kan nemen. “Doelstelling” is het volgende onderdeel en tevens ook het belangrijkste onderdeel. Het stellen van een goed doel is essentieel. Personal Training In Gym Kies een doel waar je 100% achter staat en waar je ook 100% vol voor wil gaan.

Verder heb je nog de mogelijkheid om een aantal subdoelen in te vullen. Wanneer je bijvoorbeeld af wil vallen, maar ook een cardio of kracht doel daarnaast graag wil behalen, dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden Bij het onderdeel sportgegevens wordt gevraagd naar wat je op dit moment aan sport doet en wat eventueel de plus -en minpunten daarvan zijn.

Fitness Heemstede – Pw Personal Training – Personal Trainer

Eén van de belangrijkste factoren voor motivatie en doorzettingsvermogen. Zegt iedereen dat je het kan, dan ga je er eerder zelf in geloven. Werk en werkstress komt hier ook aan bod. Nieuw Groenendaal. Je huidige voedingspatroon wordt ook bekeken en bij dit onderdeel kun je aangeven of dat je allergisch bent voor bepaalde voeding of dat je wellicht vanwege een religie of geloof bepaald voedsel niet eet.

Jij geeft aan waar je al ervaring mee hebt, of je het wil gebruiken en mogelijk tegen welk budget. In de schema’s die je krijgt staat (gedetailleerd) advies over welke supplementen, welk merk en welke dosering. Naar overige zaken zoals soft-/harddrugs gebruik, alcohol en het gebruik van prestatie bevorderde middelen worden ook gevraagd aangezien deze een mogelijke invloed kunnen hebben op de schema’s.

Deze opdrachten zijn onder andere het meten van een aantal “start maten”. Deze worden elke maand gecontroleerd om progressie bij te houden. Verder worden er voor en na foto’s gemaakt. Deze worden niet gebruikt voor reclame zonder toestemming. Lees deze altijd door en mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op.

Personal Trainer Haarlem

Indien er iets onduidelijk is in de intake zal Frank telefonisch contact met je opnemen om mogelijk extra informatie te vragen. Deze is niet bindend. Het schema moet voor jou haalbaar zijn! Is er iets niet mogelijk, onduidelijk of heb je vragen, stel deze dan altijd eerst voordat je aan het schema begint.

Je zal dan namelijk je doelen op het gestelde termijn niet halen en dat is het laatste wat wij willen. Personal Training – ééN Op ééN Training – Personal Training Is het mogelijk? Kan ik dit voor een maand sowieso volhouden? Begrijp ik alles? Dat zijn vragen waar je over na moet denken voordat je aan een schema begint, welk schema dan ook! Afhankelijk van welk pakket je gekozen hebt, onderhoud je contact met Frank.

Ja, de schema’s worden aangepast op jouw leefstijl. Dag- en nachtdiensten hoeven geen nadelig effect te hebben op resultaat, uiteraard wordt hier rekening mee gehouden bij het opstellen van de schema’s. Elk voedingsschema dat je toegestuurd krijgt, is in eerste instantie een concept en al aangepast naar wat Frank denkt wat haalbaar moet zijn op basis van je gegevens.

Personal Training Studio Haarlem

Daarom wordt er altijd voor gezorgd dat het schema haalbaar is. Tijdens de intake kun je aangeven wat je niet lust. Hier wordt zeker rekening mee gehouden. Staat er toch nog iets in het schema wat je vergeten door te geven bent en niet lust? Geef het alsnog aan en het wordt aangepast.

Echter is het voor Frank van groot belang om te weten of je je wel of niet aan het advies houdt, dit heeft invloed op het resultaat maar ook je gezondheid wat het aller belangrijkste is.

44 Gewichtheffen, fitness, krachttraining, BOSU, kettlebell training, zwangerschapsfitness, spinning… AFN Voeding & Sport, CIOS, CIOS Personal Training Academy, TTT, BOSU Balanstrainer, KNKF Olympisch…

Personal Training Haarlem

Personal Training HaarlemPersonal Training In Haarlem En HeemstedeBody Balance Personal Training Voordelig Voor VrouwenPersonal Training TariefBody Balance Personal Training Voordelig Voor VrouwenWerken Als Personal TrainerWat Is Personal TrainingWat Is Personal TrainingDe Beste Personal Training In Noord-hollandPersonal Training; Sporten Met Een CoachWaarom Personal TrainingPersonal Training Review Maar het gaat uiteindelijk om de tastbare resultaten!! Ik kan dit en dus kan iedereen het, maar wel met Frank! Op nog heel veel jaar trainen met jou! En waarom voor mij een personal trainer? Omdat er toch iemand op je wacht en ik ook wel eens totaal geen zin heb! Omdat het gezellig is en omdat hij ervoor zorgt dat ik effectief train, snel resultaat boek en doordat hij altijd kijkt of ik een oefening goed uitvoer blessures voorkom.

Omdat ik als fanatiek hardloper eigen hoofdzakelijk aan cardio had gedaan, was de krachtsport relatief onbekend voor mij. Natuurlijk had ik in de sportschool wel eens gewerkt met schema’s en dergelijke alleen nooit zo intensief als nu met Frank. Zijn verhaal en duidelijke uitleg vielen hierin erg op. Erg prettig om op deze manier van start te gaan.

Frank kon deze twijfel wegnemen en mij garanderen dat ik “mits ik mij volledig inzet” zeer duidelijke resultaten zal behalen. Body Balance Personal Training Voordelig Voor Vrouwen Ik begon verandering te zien en kreeg daar waardering voor (www.pwpersonaltraining.nl). De trainingsdagen gingen van 3 naar uiteindelijk 5 a 6 dagen per week en mijn voeding ging van kaascroissantjes naar brood en kipfilet.

Personal Trainer Boksen Haarlem

Toch merkte ik dat het beter kon. Ik wilde meer maar wist te weinig en liep zodoende vast. Daarbij ben ik van januari 2014 tot medio maart uit de running geweest door een dislocatie van mijn schouder. Dit was een flinke setback voor mij. Uiteindelijk wel mijn training weer opgepakt, maar nooit meer boven het niveau gekomen van voor mijn blessure.

Het voeding- en eetschema is met oog voor detail gemaakt. Frank begrijpt mijn situatie en ziet het voor zichzelf als hoogste prioriteit om mij te helpen met het behalen van je doel. Personal Training – Haarlem En Heemstede Maar het mooiste aan zijn online coaching is dat ik door deze professionele begeleiding niet meer zoekende ben en duidelijke resultaten boek.

Frank is motiverend, inspirerend en beoefent zijn beroep met passie. Hij maakt deze transformatie mogelijk! – Jonas 2 maanden terug zag ik op Facebook een advertentie voorbij komen van Frank den Blanken PT om in 100 dagen naar een fitnessmodel te veranderen. Uit nieuwsgierigheid klikte ik op de link en zocht ik contact met Frank.

Personal Trainer Boksen Haarlem

Daar ging ik dan. Het begin viel zeker niet mee. En mijn vriend heeft meerdere malen gezegd dat ik gek was dat ik het toch weer ging proberen. Ik moest totaal anders trainen dan ik gewend was. Veel meer krachttraining en bijna geen cardio. Talloze keren Frank een app gestuurd of ik hierdoor niet te gespierd zou worden.

Dan nog de voeding. Frank is streng en rechtvaardig qua voeding. Personal Training & Coaching In Heemstede Hij geeft aan wat je moet doen om te compenseren en zorgt ervoor dat je snel weer op de goede richting zit. Ik ben nu 2 maanden bezig en kan mijn ogen niet geloven hoe het gaat.

Over onze sportschool en onze werkwijze   BMI HeemstedeGirya Fit: Jouw Ervaren Personal Trainer in Heemstede!

In 2015 leerde ik Frank kennen. Nieuw Groenendaal. Waar ik eerst random trainingschema’s van het internet afhaalde, kreeg ik nu specifieke schema’s om naar mijn doel te werken. Natuurlijk heeft Frank mij ook geholpen met voeding en ik kan echt 100% beamen dat dat voor 80% bepaalt of je je doelen haalt.

Gezonde Heemstede – Telefoonboek.nl – Telefoongids Bedrijven

Ik ken Frank al sinds 2009 van de HBO opleiding Sport en Bewegen. Al sinds die tijd was zijn passie voor fitness en mensen helpen aanwezig – PW. Sociaal, vriendelijk en geduldig. Zo ken ik Frank al jarenlang. In juli 2016 vertelde ik hem mijn ambitie om ooit het podium op te stappen als een Men’s Physique atleet.