TAEC
Image default
Bedrijven

Pretparken in Nederland

Nederland is een land vol mooie attracties. Naast stranden, uitgestrekte natuurgebieden, musea, dierentuinen en gezellige stadscentra, beschikt het over meerdere superleuke pretparken. Attractieparken voor jong en oud. Reuze-populair bij ons Nederlanders zelf, maar ondertussen ook hoog gewaardeerd in het buitenland.

De meest bekende pretparken van Nederland?

Wie heeft er nog nooit gehoord van De Efteling? Attractiepark Slagharen? Duinrell, in Wassenaar? Avonturenpark Hellendoorn? De Juliana-toren? Zo ook, Walibi Holland (voorheen ondermeer bekend als de Flevohof en Sixflags)?

Vermoedelijk zijn er maar weinig mensen die er niet van hebben gehoord. Het zijn namelijk allemaal fantastische parken waar jong en oud volop kan genieten van tientallen superleuke en veelal spannende attracties.

Of dat echter ook betekent dat iedereen de genoemde pretparken in Nederland allemaal heeft bezocht, is een tweede vraag. Zo niet, dan wordt het hoog tijd. Heb je ze wel al bezocht, dan is het beslist niet nodig je ervan te overtuigen om zo snel mogelijk nog een keer te gaan.

De Efteling is top

Alle genoemde pretparken Nederland zijn absoluut leuk om te bezoeken. Als we echter het spiegeltje… spiegeltje aan de wand vragen: “Wie de mooiste van het hele land is?”, dan …

De Efteling in het Brabantse Kaatsheuvel is een absolute must om te bezoeken. Het grootste en meest bezochte attractiepark van ons land. Een pretpark dat jaarlijks attracties vernieuwt en uitbreidt. Van het sprookjesbos tot de wildste achtbanen.

De Efteling is ondertussen beroemd in binnen- en buitenland. Iets dat je meteen merkt als je samen met honderden enthousiaste families uit België, Duitsland, Frankrijk en de andere ons omringende landen de parkeerplaats van het amusementspark oprijdt.

Ben je er nog nooit geweest of kun je niet wachten om terug te gaan, koop dan snel Efteling kaartjes. Of uiteraard een toegangskaartje tot een van de andere parken. Alle Nederlandse attractieparken staan garant voor een onvergetelijk dagje uit met je gezin, familie of vrienden.