TAEC
Image default
Woningen

Riool ontstoppen is niet zo makkelijk als iedereen denkt.

Riool ontstoppen is niet zo makkelijk als iedereen denkt.

Je eigen riool ontstoppen in Rotterdam is niet zo makkelijk als je zou denken. Vandaag nemen we je mee in het verhaal van Annika van sluis. Annika probeerde zelf haar riool te ontstoppen maar helaas ging dit vreselijk fout. Het ging van kwaad tot erger.

Annika’s verhaal

op 31 mei 2021 kwam ze erachter dat ze een verstopte riolering had. Zonder enige research te doen ging Annika het probleem zelf op te lossen. Ze had gehoord van een vriendin dat ze met een pvc buis eens even goed in de riolering moest duwen. Toen ze dat deed voelde ze in eerste instantie dat er iets blubberigs ongeveer 2 meter diep in de weg zat. Na 5 minuten te hebben geprikt in de blubber gebeurde er niks. Dus besloot ze om het toch maar te laten gaan. Een half uur later zag ze dat er veel water uit haar riolering kwam, wat voorheen niet het geval was. Nu blijkt het dus dat Annika iets kapot heeft gemaakt waardoor er een lek is ontstaan. In alle paniek gooide ze meer dan 10 handdoeken op de plek waar water vandaan kwam, maar niets hielp het water bleef maar komen. Toen besloot te maar te gaan googelen op riool ontstoppen. Regioriool.nl viel haar meteen op door allee positieve reviews die ze zag. Gelijk belde ze hun op en kreeg ze te horen dat ze binnen een half uur op locatie konden zijn. Goed nieuws dus voor Annika. Eenmaal op locatie gingen de specialisten van Regioriool gelijk aan de slag. Binnen 1 uurtje werk was het probleem al opgelost en was ze af van de lek en verstopping.

Haar ervaring

Volgens Annika was de communicatie en de service subliem! Ook kwam dit gepaard tegen een scherp tarief. Annika laat weten Regioriool aan al haar vriendinnen aan te raden! Zit jij of ken je iemand die met een verstopt riool zit? Twijfel niet en schakel deze specialisten direct in!

https://regioriool.nl/riooldiensten/riool-ontstoppen/riool-ontstoppen-rotterdam/