TAEC
Image default
Dienstverlening

Rolluiken in de buurt van Veldhoven voor een slim alternatief

In Nederland hebben we inmiddels al meerdere jaren achter elkaar te maken gehad met warme zomers. Het gevolg? Velen haastten zich naar de winkel om een airconditioning aan te schaffen. Echter zijn deze toestellen prijzig en verbruiken ze behoorlijk wat energie. Bovendien is voorkomen beter dan genezen. De aanschaf van zonwering bij de in Geldrop gevestigde specialist op dit gebied is dan ook een slim alternatief. Zonwering is een effectief middel om hitte uit uw woning te weren. Bij Sunworkx bent u hiervoor aan het juiste adres. Zo kunt u bij dit bedrijf in de buurt van Veldhoven rolluiken, screens en andere vormen van zonwering aanschaffen. Maar aan welke kant van uw woning is plaatsing daarvan het meest noodzakelijk?

Noord, oost, zuid, west

De meeste warmte van de zon komt uiteraard van het zuiden. Dit geldt vooral in de wintermaanden, wanneer de zon lager staat. In de zomermaanden zijn het vooral het oosten en het westen die de meeste zon ontvangen. Vooral aan de westkant kunnen de temperaturen flink oplopen. Wie voor de aanschaf van rolluiken in de buurt van Veldhoven kiest, plaatst deze voornamelijk op het oosten, zuiden en westen. Is de aanschaf van zonwering bij de in Geldrop gevestigde specialist dan helemaal niet nodig voor ramen op het noorden? Het antwoord hierop is geen keiharde nee. Alhoewel de zonnewarmte hier geen rolluik behoeft, helpt zonwering wel tegen inkijk en verblinding door de zon.

Comfortabel wonen en werken

Sunworkx uit Geldrop is dé specialist op het gebied van rolluiken in de buurt van Veldhoven. Behalve rolluiken kunt u ook andere vormen van zonwering bij de in Geldrop gevestigde professional aanschaffen. Denkt u bijvoorbeeld aan screens. Het bedrijf heeft als missie iedereen comfortabel te kunnen laten wonen en werken en richt zich volledig op binnen- en buitenzonwering in alle vormen. Zowel particulieren als de zakelijke sector kan bij deze professional terecht.