TAEC
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel een deskundige vuurvast specialist in

Sta je aan het begin van een mooi bouwproject? Dan heb je naast mooie plannen waarschijnlijk ook lichte stres over hoe je alles moet realiseren, zeker bij bouwinstallaties waar vuur bij komt kijken. Hierbij is het namelijk erg belangrijk dat alles goed en veilig gebeurt. Denk aan de bouw van verbrandings-, gloei-, warmhoud-, smelt- en hardingsovers. Neem geen risico en laat alles door een vuurvast specialist ontwerpen en uitvoeren.

Met hun grote netwerk bieden ze hoogwaardige vuurvaste materialen

Thermiek BV uit Geldermalsen is dé specialist in vuurvast materiaal op maat. Door hun uitgebreide netwerk aan binnen- en buitenlandse topleveranciers, hebben ze hoogwaardige vuurvaste materialen als vuurvast(e) beton, steen en bekleding in hun aanbod. Zo garanderen ze hoge kwaliteit en langdurig plezier. Weet je niet welke vuurvaste materialen geschikt zijn voor jouw installatie? Door hun kennis en ervaring is deze vuurvast specialist in staat om je van persoonlijk en goed advies te voorzien.

Laat het ontwerpen en bouwen van vuurvaste installaties aan professionals over

Bij de bouw van een vuurvaste installatie is naast hoogwaardig materiaal ook een goed ontwerp essentieel. Laat daarom de engineering en installatie aan een vuurvast specialist over. Thermiek BV beschikt over een bekwaam team aan vakmensen die alles nauwkeurig, veilig en snel voor je ontwerpen en installeren. Deze professionals zijn VCA-gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring. Daarbij blijven ze de nieuwste technieken leren om je te voorzien van moderne vuurvaste installaties.

Bezoek de website voor meer informatie

Het monteren van deze installaties doen ze op een milieubewuste manier. Dus ben je nog op zoek naar een duurzame vuurvast specialist of naar vuurvaste materialen? Neem dan gerust contact met de medewerkers van dit bedrijf op op en ze helpen je graag verder door aan te geven wat ze allemaal voor jou kunnen betekenen. Heb je nog vragen of twijfel je nog? Bekijk dan hun website voor meer informatie.

https://www.thermiekbv.nl/