TAEC
Image default
Kinderen

Schattige Ibiza armbandjes bij Ik en mijn mama

De kleine voor het eerst in je armen nemen. Als mama zit je volledig op een roze wolk. De baby wordt al verwend tijdens de zwangerschap. Elke moeder vindt het leuk om voor haar baby leuke producten te kopen. Iedere keer dat je weer een schattig pakje of schoenen voor zulke kleine voetjes ziet ben je verkocht. Ik en mijn mama is de online babywinkel waar je terecht kan voor het shoppen van babyspullen. Bij hen vind je hippe kleren en schoentjes. Deze zijn natuurlijk hartstikke schattig, maar daar groeien baby’s snel uit. Daarom verkopen ze op ik en mijn mama ook hele schattige Ibiza armbandjes.

Armbandjes gaan langer mee dan kleren en voegt ook wat leuks toe aan de outfit van je kindje! De Ibiza armbandjes zijn armbandjes met een tekst of naam. Het is een gepersonaliseerd product en is derhalve uniek. De bandjes van deze Ibiza naam armbandjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kan kiezen voor een effen kleur of een leuke print. De armbandjes worden handgemaakt. De tekst of naam wordt vervolgens met kralen aan het bandje gerijgd. Er kan worden gekozen uit verschillende klaren: zwarte kralen met gouden of witte letters of witte kralen met zilveren, gouden of zwarte letters. Zo pas je het armbandje precies aan aan jouw wensen.

Naast onze kralen met letters hebben zij ook de mogelijkheid om voor kralen met cijfers te kiezen. Dit betekent dat je er eventueel een SOS armbandje van kan maken. Door het telefoonnummer van mama of papa aan het armbandje te maken ben je ervan verzekerd dat je kind veilig buiten kan spelen. Mocht er iets zijn heeft de kleine jullie telefoonnummer bij de hand!

De Ibiza armbandjes hebben een lengte van 20 cm en zijn van elastiek. De armbandjes zijn vast te maken middels een knoopje aan de achterkant. Hierdoor past het armbandje vrijwel iedereen, zowel ouder als kind. Een tip als cadeau is het personaliseren van deze naam armbandjes tot kind-ouder armbandjes. Geef de mama een armbandje met de naam van haar kindje. De baby kan je een armbandje geven met de naam van de mama of het woord mama. Zo zijn het kind en de ouder met elkaar verbonden met matching armbandjes!

Niet op zoek naar een armbandje met een tekst of naam, maar wil je liever een armbandje met een bedel? Dat kan ook! Je kan ook kiezen uit verschillende bedels, zoals een tijger, een bloemetje, een hartje of een ster. De verschillende bedels zijn er in het goud of zilver.

Naast de Ibiza armbandjes hebben ze op Ik en mijn mama ook hippe Katsuki armbandjes. Deze kunnen ook gepersonaliseerd worden met een naam. Voor deze armbandjes wordt gebruik gemaakt van gouden kralen met witte letters, witte kralen met zilveren letters of zwarte kralen met gouden letters. Bekijk op de website welke mogelijkheden er allemaal zijn met de Ibiza en Katsuki naam armbandjes!