TAEC
Image default
Dienstverlening

Schoolfoto dag tips van schoolfotograaf Rotterdam

Schoolfotograaf Rotterdam is een professionele fotograaf en hij geeft een aantal tips hoe je kinderen beter kan voorbereiden voor de schoolfoto dag. De schoolfotograaf van Rotterdam merkt vaak ook dat kinderen nerveus zijn voor een foto. Dit kan vaak ook door de ouders komen, omdat ze graag leuke foto’s van hun kinderen willen. Ouders denken hier soms niet over na, omdat het voor volwassen, maar iets kleins is. Maar voor kinderen kan een schoolfoto iets grootst zijn. Gelukkig zijn er een aantal tips en tricks om je kind te kalmeren voor de groot schoolfoto dag. Lees hieronder snel verder!

Praten en luisteren met je kind

Er kan vaak al het een en ander opgelost worden qua nervositeit voor je kind als je eenvoudig met ze praat en luistert. Kinderen weten vaak niet hoe ze met gevoelens moeten omgaan, door met ze te praten kan je er als ouder achter komen. Als je de juiste vragen stelt zal je kind zich meer openstellen. Als je kind zich meer openstelt moet je ook goed luisteren en dan kan je proberen het juiste advies te geven. Door dit te doen kan je, je kind geruststellen en begeleiden, zodat ze goed kunnen omgaan met hun gevoelens.

Biedt troost aan je kind volgens schoolfotograaf Rotterdam

Wist je dat je bepaalde voorwerpen kan gebruiken om emoties op te roepen. Je kan je kind bijvoorbeeld een knuffel geven waar die fijne gedachtes aan heeft. Of iets anders waar jullie beide een fijne herenring aan hebben. Door je kind dit vast te laten houden tijdens de schoolfoto kan het kind al stukken meer op zijn of haar gemak zijn.

https://www.schoolfoto.nl/schoolfotograaf-rotterdam/