TAEC
Image default
Woning en Tuin

Screens, de meest populaire soort zonwering

Het is allang geen geheim mee dat screens een van de meest populaire soorten zonwering zijn van Nederland. Het is ook niet zo heel erg vreemd, screens zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en worden ook bijna altijd wel op maat gemaakt. 

Dit maakt het dan ook een type zonwering dat erg veelzijdig is en vooral heel erg populair! Wanneer je op zoek bent naar zonwering dat bevestigd kan worden op plaatsen, die bijvoorbeeld te krap zijn voor andere zonwering dan zijn zonnescreens buiten een perfecte oplossing! 

De laagste screen prijs

Screen kopen tegen de laagste screen prijs? Dit kun je dan het beste online doen! Online vind je screens voor de beste prijzen en daarnaast ook nog eens het grootste en beste aanbod. Screen zonwering is verkrijgbaar in vele soorten en maten en daarom erg populair, vooral online! 

Een belangrijk punt is natuurlijk altijd de prijs. Gelukkig zijn screens tegenwoordig niet meer zo duur als een aantal jaren geleden, toen ze werden geïntroduceerd. Om maar een prijs te noemen, vind je screens buiten zonwering bij zonweringbestellen al vanaf €106 en hiermee zijn dit dan nagenoeg de goedkoopste screens die je online zult vinden, terwijl ze wel van degelijke kwaliteit zijn! 

Screens voor buiten of voor binnen

Screens voor buiten houden het zonlicht tegen aan de buitenkant, waardoor de warmte ook beter buiten blijft. Screens voor binnen, zijn eigenlijk meer rolgordijnen en houden het zonlicht ook wel buiten, maar dan van binnenuit. Er valt niet echt te zeggen welke soort er nou beter is, maar wat wel gezegd kan worden is dat het binnen koeler blijft, doordat bij screens het zonlicht wordt weerkaatst. Bij rolgordijnen komt het alsnog binnen. Daarnaast kan er over het algemeen niet door rolgordijnen heen worden gekeken, met als gevolg dat het zicht naar buiten wordt belemmerd.