TAEC
Image default
Zorg

Slimme en handige software voor zorgverleners

Mensen die in de zorg werken, hebben oog voor een ander. Ze zetten hun talenten in om de medemens te helpen op praktisch, emotioneel, fysiek en / of mentaal vlak. Veel zorgprofessionals zijn zzp’er of ze hebben met een aantal collega’s een praktijk. Anderen zijn middels een vast dienstverband werkzaam in een groot ziekenhuis of in een zorginstelling. In al deze gevallen moet de patiënten- / cliëntenadministratie goed bijgehouden worden. Incura is een patientendossier software programma dat daarbij veel gebruikt wordt. De volgende disciplines werken met Incura:

-ergotherapie;

-fysiotherapie;

-GGZ;

-logopedie;

-oefentherapie;

-multidisciplinair.

Functionaliteiten

Incura bestaat uit een EPD tool, patiënten-portaal, agenda en boekhoudprogramma. Aanvullend is het mogelijk binnen Incura de facturatie te doen, meetinstrumenten toe te voegen en te gebruiken en het dashboard met managementinformatie te raadplegen. Bij dat laatste kun je denken aan rapportagetabellen, jaarcijfers en analyses.

Incura Pro App

Standaard wordt Incura geleverd met de Incura Pro App. Deze applicatie maakt het mogelijk om 24/7 vanaf een tablet en smartphone in te loggen. Dat betekent dat je nooit achter hoeft te lopen met administratieve handelingen op het gebied van bijvoorbeeld logopedie of GGZ EPD. Belt een cliënt dat hij de afspraak een week wil verzetten? Je kunt de wijziging meteen in je agenda verwerken. Krijg je een mail met gedane opdrachten van een andere cliënt? Je kunt een en ander direct in zijn / haar dossier verwerken. De app is powered by Abakus en biedt de mogelijkheid om tijdens een sessie audio en video op te nemen. Die opnames zijn vervolgens te koppelen aan een specifiek behandeldossier of aan meerdere dossiers in het geval van groepstherapie. De app is geschikt voor iOS en Android. Voor Incura gebruikers is de Incura Pro App gratis. Er zijn drie inlogopties:

-via touch ID, oftewel vingerafdruk;

-via face ID, oftewel gezichtsherkenning;

-via een zelf opgegeven pincode.

Het Incura team kan indien nodig ondersteuning op afstand bieden via Teamviewer. Deze in Duitsland ontwikkelde software is beschikbaar voor apparaten die op Windows, Mac, Linux, iOS en Android werken.

https://www.incura.nl/