TAEC
Image default
Woning en Tuin

Soms heb je echt een slotenmaker nodig

Laat jij een huis bouwen, dan heb je helaas niet overal invloed op. Er wordt namelijk steeds meer gekozen voor projectbouw, wat betekent dat het huis in ieder geval qua indeling en de buitenkant voor zo goed al 100 procent is vast staat. Toch zijn er nog wel een aantal zaken die je zelf kunt bepalen, zoals de badkamer, keuken en uiteraard je inrichting. Omdat we ons heel goed kunnen voorstellen, dat er vanalles op je afkomt, hebben we een aantal tips, die het een stukje makkelijker voor je kunnen maken. Uiteraard is het volledig aan jezelf of en wat je ermee doet, maar ze kunnen wel handig zijn. Doe er dus je voordeel mee.

 

Kies zelf je badkamer en keuken uit

 

Bij een nieuwbouwwoning, die middels projectbouw wordt opgeleverd, heb je vaak de mogelijkheid om een keuken en badkamer uit te kiezen binnen een bepaald budget. Toch doe je er goed aan om het gesprek aan te gaan en te kijken of je dit volledig zelf mag bepalen. De kans dat de badkamer anders niet aan je wensen voldoet, is relatief groot. Aangezien je er toch een flink aantal jaren woont, als het goed is, is het natuurlijk wel zo fijn dat ook alles volledig naar wens is. De kosten vallen dan misschien wel een flink stuk hoger uit, maar je hebt er wel meer en langer plezier van.

 

Zorg voor goede sloten

 

Nieuwbouwhuizen zijn voor veel inbrekers natuurlijk erg interessant. De kans dat jij namelijk nog volledig in de overgang van je oude naar je nieuwe woning zit is vrij groot. Dit betekent dus ook vaak, dat één van de huizen vaak onbeheert achterblijft gedurende deze periode. Niets mis mee, maar wel goed om rekening mee te houden. Zo doe je er dus goed aan om direct een slotenmaker Arnhem te laten komen, zodat alles goed kan worden nagekeken. De slotenmaker Arnhem kan je namelijk precies vertellen waar je op moet letten en wat de zwakke plekken zijn. Daarnaast zal je ook zien, dat een slotenmaker Arnhem je direct kan helpen bij het extra beveiligen van zowel je nieuwe, als oude woning. 

 

Doe niet alles tegelijk

 

Het is natuurlijk zo ontzettend verleidelijk om alles direct tegelijk te willen doen. Toch is dit niet verstandig om te doen. De kosten kunnen namelijk gedurende de tijd flink oplopen, waardoor je er goed aan doet om het stap voor stap aan te pakken. Uiteraard staat je eigen veiligheid voorop, dus een check laten uitvoeren door een slotenmaker in Elst is iets wat je niet moet uitstellen, maar bijvoorbeeld een overkapping in je tuin kan ook gerust een jaartje later.