TAEC
Image default
Kinderen

Top 3 kerstvoorstellingen voor op basisschool

Wat zijn de leukste kerstvoorstellingen om te boeken met kerst voor op een basisschool. Tja, dat is een leuke vraag! We zijn erin gedoken en zijn tot de conclusie gekomen dat deze voorstellingen in ieder geval in de top drie moeten staan. En laten we eerlijk zijn, ze verdienen allemaal de eerste plek. Maar omdat er toch volgorde moest zijn, is het deze volgorde geworden: 

1. Magic Christmas Show

Op nummer één staat dit jaar de het kindertheater van Showman Jovel is er eentje die je niet wil missen. Jovel is al 20 jaar actief in het vak als entertainer en weet van elke voorstelling weer een feest te maken. De voorstelling is ideaal voor op basisscholen. Een aula of gymzaal is uitermate geschikt als zaal. 

2. De Kerstman en de verdwenen cadeautjes

Het prachtige decor van deze voorstelling, laat duidelijk het artistieke karakter de makers zien. En daarmee verdienen ze plek nummer twee. Annette Albers-Gosschalk en Joelle Bolleurs vormen samen de theatergroep Kwadraat die deze productie geschreven heeft. Hun poppentheater is luchtig en met een heerlijke vleug humor. Zoekt u een mooie kerstvoorstelling voor de kinderen bij u op school? Dan kunnen we u zeker adviseren deze te boeken.

3. Als ik Kerst mis

Deze super interactieve kerstvoorstelling of kerstshow is voor de onder- en bovenbouw geschikt van het basisonderwijs. In de voorstelling laat Tijl Damen zich van zijn beste kant zien. Daarmee pakt hij positie drie in onze top drie. Het is een heel sfeervolle, muzikale voorstelling, waarin interactie met de kinderen een belangrijk onderdeel is. Er zijn twee varianten van de voorstelling te boeken. Een variant voor kinderen van 2 tot 8 jaar en een variant voor kids van 9 tot 12 jaar. Al is de laatste ook geschikt als familievoorstelling.

Ontdek meer op Kindertheater.nl

Op Kindertheater.nl staan nog veel meer leuke kerstvoorstellingen. Bekijk de website en ontdek welke voorstelling het beste aansluit bij jullie school.

 

 

https://www.kindertheater.nl/voorstellingen/kerstvoorstelling/