TAEC
Image default
Kinderen

Trakteer uw kind op een prinsessenfeestje

Als uw kind binnenkort jarig is, wilt u natuurlijk dat de verjaardag een onvergetelijke dag wordt. Laat daarom een prinsessenfeestje organiseren! Alle vriendjes en vriendinnetjes van uw dochter kunnen worden uitgenodigd voor een superleuk feestje met mooie jurken en sieraden, make-up, glitters en versieringen. Ook liever niet alles zelf organiseren? Dan kunt het beste de hulp inschakelen van Ziezow. Dit bedrijf specialiseert zich in het organiseren van kinderfeestjes, met keuze uit vele verschillende soorten thema’s. Denkt u hierbij aan piraten- of ridderfeestjes, heksenfeestjes maar natuurlijk ook prinsessenfeestjes.

Dit bedrijf zet het hele feestje op touw

Als u Ziezow inschakelt om het prinsessenfeestje van uw kind te organiseren, ontvangt u per e-mail een draaiboek. In dit draaiboek beschrijven zij de volledige organisatie van het feest. U kunt vervolgens de uitnodigingen versturen. Deze zijn opgenomen in het draaiboek en behoeven geen verdere voorbereiding. Vervolgens zult u een themakist thuisgestuurd krijgen. Hierin vindt u verschillende attributen om het feest helemaal tot een succes te maken. U kunt hierbij denken aan mooie versieringen voor uw huis of tuin, helemaal in prinsessenstijl opgetrokken. Op de dag van het prinsessenfeestje kunnen de kinderen lekker aan de slag met spelletjes. Dit staat ook van A tot Z beschreven in het draaiboek. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld hun eigen kroon gaan maken, een stokpaardenrace rijden, of een schat vinden tijdens een heuse prinsessenspeurtocht. Het enige wat u zelf nog hoeft te regelen zijn het eten en drinken. Deze dient u zelf te regelen. Maakt u zich hierover zeker geen zorgen; in de themakist van Ziezow zit stijlvol servies waarmee de kinderen zich heuse prinsessen kunnen wanen tijdens het de maaltijd.

Reserveer nu direct online of neem contact met hen op

Ook graag een prinsessenfeestje voor uw kind organiseren via Ziezow? Reserveert u dan direct online via het reserveringssysteem, of neem contact op als u nog verdere vragen over de mogelijkheden heeft. Zodra uw boeking bevestigd is ontvangt u het draaiboek en de themakist zo snel mogelijk bij u thuis. Zodoende kunt u snel starten met de voorbereidingen voor een fantastisch feestje. Woont u in de omgeving van dit bedrijf, dan is het tevens mogelijk om de kist zelf op te komen halen.

https://www.ziezow.nl/