TAEC
Image default
Geschenken

Verkoop de gouden sieraden van je erfenis

Gouden sieraden verkopen

 

Hoe kan ik de gouden sieraden verkopen uit mijn erfenis?

Als een familielid komt te overlijden bevat een erfenis vaak ook sieraden. En zeker als het een ouder familielid betreft zoals een grootmoeder of grootvader kan het zijn dat deze sieraden al generaties lang in de familie zijn.

 

U kunt kiezen om de gouden sieraden te verkopen of een gedeelte van de sieraden te behouden. Per slot van rekening bevat elk sieraad een herinnering en heeft elk sieraad een verhaal en het kan mooi zijn om deze herinneringen en verhalen in stand te houden. Bij gouden sieraden verkopen blijft er in feite niets meer over van de sieraden en hun geschiedenis behalve omgesmolten goud en geld.

 

Hoe gaat gouden sieraden verkopen bij de juwelier in zijn werk?

U heeft besloten een deel of alle sieraden bij uw juwelier te brengen. De juwelier zal bij gouden sieraden verkopen alle sieraden zorgvuldig wegen en het gewicht van eventuele edelstenen van het totale gewicht aftrekken. Hij zal tevens testen hoeveel goudgehalte de sieraden bevatten. Het kan namelijk zijn dat de sieraden uit uw erfenis van verschillende karaat gehaltes zijn. 

Tevens zal uw juwelier een commissie berekenen van een klein percentage van het totale gewicht.

Indien u na deze gouden sieraden verkopen besluit om geld in ontvangst te nemen zal het bedrag direct op uw bankrekening worden overgemaakt. 

U kunt natuurlijk ook besluiten om van het “oude” goud een nieuw sieraad te laten maken en zo de herinnering aan uw overleden dierbare in ere te houden.

 

Gouden sieraden verkopen bij andere instellingen

Als u op internet zoekt op “gouden sieraden verkopen” zult u meerdere manieren zien om de gouden sieraden uit uw erfenis te verkopen. U kunt hierbij denken aan opkopers en goudhandelaren. Het is zelfs mogelijk om uw gouden sieraden online te verkopen. Kijk maar eens op de website van inkoop-goud-gouda.nl

 

Gouden sieraden verkopen – Wat is de waarde van de gouden sieraden uit mijn erfenis?

Er zijn vele websites op internet te vinden die dagelijks, of zelfs meerdere keren per dag, de goud prijs aangeven. Let wel dat deze goudprijs een prijs is die is gebaseerd op de handel in grotere hoeveelheden goud. Deze goudprijs kan wel een indicatie zijn voor de waarde van uw gouden sieraden.

 

https://inkoop-goud-gouda.nl