Taec

Voor alle ritten beschikbaar

Al bijna 50 jaar is taxi Wassenaar een begrip in de omgeving. Sinds het familiebedrijf in 1949 get bedrijf oprichtte tot nu, Taxi Wassenaar kent bijna iedereen wel. Het is uitgegroeid tot een groot en goedlopende onderneming. Momenteel bestaat het wagenpark uit bijna 60 voertuigen. Sinds de oprichting is Taxi Wassenaar gelegen in het centrum. Bij  Taxi Wassenaar terecht voor vele soorten taxivervoer.

Taxiritten

Taxi Wassenaar brengt u overal veilig en snel naar toe. Wilt u naar een bestemming buiten de provincie, dat is geen enkel probleem. Ook een ritje naar de luchthavens is mogelijk. Met taxi Wassenaar bent u verzekerd van een veilige rit. Al onze chauffeurs zijn hoog bekwaam in het rijden en weten overal de weg te vinden. De chauffeurs rijden op basis van vaste prijzen per kilometer. Deze prijs wordt van tevoren afgesproken, zo heeft u geen last van files of wegomleggingen en dat de meter doorloopt. U heeft zo altijd de beste prijs met Taxi Wassenaar.

Bijzonder vervoer

Taxi Wassenaar is ook in te zetten voor bijzonder vervoer. Zo beschikt ze over  meerdere bussen met de mogelijkheid om rolstoelen te vervoeren. Het aantal te vervoeren rolstoelen per bus is afhankelijk van de grootte van de rolstoelen. Verder zijn de rolstoelbussen van Taxi Wassenaar uitgerust met het systeem waardoor de rolstoelen op een veilige manier in de bus vastgezet. Hiernaast kunt u als particuliere klant ook gebruik maken van onze rolstoelbussen, voor zowel uw reguliere vervoer of als u vervoer nodig heeft naar een ziekenhuis. Wanneer u naar een zorginstelling vervoert wilt worden kunnen wij u van dienst zijn. Voor vele verzekeringsmaatschappijen mogen wij het vervoer verzorgen. Geef van tevoren aan dat u gebruik wilt maken van ziekenvervoer bij het boeken van een rit. Dan komen wij met het juiste vervoersmiddel. Ook voor bijzonder vervoer is Taxi Wassenaar de beste keus.