TAEC
Image default
Bedrijven

Waar je op moet letten bij het uitkiezen van een bedrijf

Of je nou op zoek bent naar een service, een product of een bedrijf om te helpen met een online service; er zijn een aantal criteria waar je dan op moet letten. De website van een bedrijf zal altijd een gepoetst beeld geven van hoe het daadwerkelijk zit. Waarom zou een bedrijf immers negatieve aspecten van haar service of aanbod op haar eigen website zetten? Dit jaagt mogelijke klanten weg. In deze blog leggen we uit op welke aspecten je mogelijk moet letten wanneer je op zoek bent naar een bedrijf, voor wat voor reden dan ook.

Reviews

Reviews zijn een betrouwbare vorm van bedrijfscontrole. Een review wordt achtergelaten door een voormalige klant, die geen baat heeft bij onjuiste informatie verspreiden. Zo kan je reviews van meerdere plekken afhalen, maar veelal worden twee mediums gebruikt: Google en gespecialiseerde review websites. Waar Google veelal gebruikerservaringen zijn zullen gespecialiseerde websites een veel diepere analyse brengen. Een van deze websites is Inforeview, die zeer zeker het bezoeken waard is! Zo hebben ze ook een review geplaatst over de projecten van Lybrae!

Hoe lang bestaat het bedrijf

Hoewel lang bestaan geen garantie is voor kwaliteit, kan een bedrijf wat pas drie dagen bestaat wel duiden op oplichting. Een super recent bedrijf zal zelden een hoge kwaliteit kunnen waarborgen, doe heir dus extra research om te zien of deze daadwerkelijk zo goed is als die beloofd. Vraag mensen die wellicht het bedrijf kennen naar hun mening, misschien dat zij een licht kunnen schijnen op de situatie.

Vergelijk prijzen

Bij (bijna) elk bedrijf moet je op het einde van de rit afrekenen. De totaalprijs voor een product of service is make or break voor veel mensen. Maak dus een Excel sheet of papieren lijstje met alle mogelijke aanbieders en de daarbij behorende kosten of prijs. Zo kun je heel gemakkelijk prijzen vergelijken en een shortlist maken voor mogelijke keuzes. Deze keuzes kan je vervolgens dieper onderzoeken, via bijvoorbeeld Inforeview, om een prijs-kwaliteit vergelijking te maken. Zo maak jij altijd de juiste keuze.

We hopen dat deze tips je verder hebben geholpen in je zoektocht voor een bedrijf!

https://inforeview.nl/reviews/lybrae-review/