TAEC
Image default
Zorg

Waarom de kwaliteit van een rollator zo belangrijk is

Het is erg belangrijk dat de rollator van goede kwaliteit is, het is namelijk erg belangrijk dat hij op rollator kan gaan bouwen. Uw rollator moet u zien als een soort vriend, hij moet altijd klaar staan en helpen bij de dingen die u niet meer kan. Rollators van Rollz zijn zo ontwikkelt dat ze u kunnen helpen op ieder moment en dat u er makkelijk alleen op  uit kan gaan.

Lopen is erg belangrijk omdat het je mentaal sterk houdt en het lichaam in beweging houdt, dit is goed voor de bloedsomloop. Rollz heeft  vier verschillende soorten rollators, deze vier rollators zijn zeer verschillend.

Zo is de Rollz Flex perfect om boodschappen te doen, vanwege de boodschappentas die voorop zit. 

De Rollz Motion is perfect om lange stukken te wandelen omdat hij ook omgebouwd kan worden tot rolstoel. Hierdoor kunt u met de familie langer een stukje lopen en tussendoor uitrusten. 

De Rollz Motion Performance is zo gemaakt dat u nog steeds een boswandeling kunt maken, door de schokdempers die hierop zit dan kunt u namelijk makkelijk over ruig terrein heen lopen zonder erg veel last van te hebben. 

De Rollz Motion Rhythm zorgt ervoor dat uw loopritme wordt bijgehouden, dit is goed voor mensen met bijvoorbeeld Parkinson. Door een laser of schokjes wordt ervoor gezorgd dat het loopritme wordt gevolgd. 

Deze vier rollators zijn ontstaan uit jarenlange onderzoeken van wetenschappers die uiteindelijk dit ontwerp zijn gekomen. Het belangrijkste was dat de rollators veilig waren en ook van goede kwaliteit zouden zijn. Ook moest de rollator makkelijk te besturen en om te bouwen zijn zodat het mogelijk is om er alleen op uit te gaan. Een mooie bijkomstigheid is dat de rollators van duurzame materialen zijn gemaakt.