Waarom zou je niet voor een vliesgevel opteren?

Zie jij door het bos aan bouwbedrijven de bomen niet meer? Dan hebben wij dé oplossing voor je. Een vliesgevel heeft heel wat voordelen en ziet er nog eens goed uit ook. Als je voor een vliesgevel kiest dan kom je vanzelf wel bij Peeters terecht. Peeters is al heel wat jaren een referentie op het vlak van vliesgevels en heeft al heel wat spraakmakende projecten gerealiseerd. Dit voor zowel particulieren als ondernemingen.

Vliesgevels zijn ideaal voor je bedrijf

Ben je in het bezit van een bedrijfsgebouw dat je wat uitstraling wil geven, dan is een vliesgevel dé oplossing. Deze niet-dragende gevel van glas en aluminium geef je gebouw onmiddellijk cachet en heeft nog heel wat voordelen ook. Omdat de structuur ontzettend licht is, kan deze gevel heel snel opgetrokken worden. Dit heeft natuurlijk tot gevolg dat de kosten binnen de perken blijven. Reken maar uit wat je kunt besparen en zo kun je natuurlijk investeren in heel wat andere zaken.

Veel natuurlijk licht door de vliesgevel

Naast heel wat andere voordelen laat een vliesgevel ontzettend veel licht binnen. Dit wil zeggen dat je medewerkers altijd voldoende daglicht hebben en in een aangename werkomgeving zitten. Reken maar dat tevreden medewerkers een heel stuk productiever zijn. Bovendien geeft daglicht een goed gevoel.

Uitstekende isolatie werkt kostenbesparend

Wil je de uitstraling van je bedrijf laten terugkomen in je gevel, dan kun je met een glasgevel alle kanten uit. Er zijn heel wat kleuren beschikbaar en die kun je dus perfect afstemmen op je bedrijfskleuren. Zelfs houtimitaties zijn mogelijk. Een ander pluspunt is dat vliesgevels uitstekend isoleren. Zo kun je dus stevig op de uitgaven van je bedrijf besparen. Reken maar dat je energierekening flink zal dalen als je voor een vliesgevel kiest. Weet dat ook de profielen op maat worden aangepast en dat deze zodoende ook perfect bij de gevel passen. Je bedrijf zal ongetwijfeld opvallen.

Vraag je offerte aan voor een vliesgevel op maat

Wil je weten wat een vliesgevel kost? Wel bij Peeters vraag je in een handomdraai een offerte aan voor je vliesgevel. De prijs van een vliesgevel valt uitstekend mee en zeker als je je project overlaat aan de specialisten van Peeters.

Uiteraard krijg je van deze vaklui een complete uitleg over de mogelijkheden en denken ze met je mee over de mogelijkheden. Zij komen ongetwijfeld met de gepaste oplossing voor jouw vliesgevel. De prijs van je offerte zal ongetwijfeld meevallen, want bij Peeters staan ze bekend om hun lage en concurrentiële prijs. Laat je charmeren door een vliesgevel en spreek met de specialisten van Peeters. Je zit voor jaren goed met je bedrijfsgebouw.

https://www.peeters.com/gordijngevel-vliesgevel