TAEC
Image default
Bedrijven

Wat voor een huis zou je willen kopen en waar let je dan op?

Hieronder kan je een stappenplan vinden om een huis te kopen:

Hypotheekadvies

Wat ga je als eerste doen? Informatie inwinnen over je hypotheek. Hoeveel zou je eventueel mogen lenen van de bank? Is dit ook reëel? Je kan bij een hypotheekadviseur een snelle check doen om exact te weten wat je mogelijkheden hierin zijn. Dit kan heel snel en makkelijk gedaan worden! Nergens om je zorgen over te maken.

Taxatie huidige woning

Dit geldt dan uiteraard niet als je geen huidige woning hebt maar nog steeds bij de pap en mam woont. Als je wel een huis hebt dan kan je een afspraak inplannen met de taxateur om een berekening te maken van je huidige huis. Je hoeft nog geen afspraak in te plannen met makelaar Heerlen, dit kan pas in een later stadium!

Papieren verzamelen

Meestal zegt de hypotheekadviseur welke papieren de bank allemaal nodig zou hebben. Dit kunnen de volgende papieren zijn:

–          Aangiften inkomstenbelasting

–          Jaarrekening afgelopen jaar

–          Uittreksels KvK van mogelijke bedrijven

–          Kopie van je paspoort

–          Eventueel externe inkomensverklaring ondernemer

Zoek en gij zult vinden!

Je kan makelaar Heerlen inschakelen om een huis voor je te zoeken. Je moet natuurlijk wel een aantal eisen doorgeven wat je zelf belangrijk vindt! Welke eisen stel je aan een huis?

Bieden, bieden, bieden

Stel dat je je droomhuis hebt gevonden, dan zal je vast niet de enige zijn! Geloof me dat er andere mensen zijn die gaan overbieden. Helaas sad story.. Al denk ik dat makelaar Heerlen je hierin vast kan adviseren!

https://www.ferhaasmakelaardij.nl/