TAEC
Image default
Huishoudelijk

Water ontharder gebruiken tegen kalkaanslag

Waterleidingen raken vaak verstopt als water zich ophoopt in de leidingen. Kalkaanslag komt voort uit hard water en het is niet giftig of gevaarlijk voor mens en dier. Kalkaanslag is vaak duidelijk zichtbaar in je keuken of badkamer en veel apparaten gaan erdoor kapot. Om deze redenen vinden mensen kalkaanslag vrij vervelend en willen ze graag iets doen om dit weg te krijgen. Door gebruik te maken van waterontharders kan je kalkaanslag voorkomen.

Wat voor waterontharders zijn er

Als u op zoek gaat naar waterontharders ziet u dat er verschillende soort zijn. Zo heb je de waterontharder tx1000. Deze is gemaakt van koper en is 100% onderhoudsvrij. Je hebt ook de waterontharder tx5000. Deze maakt geen gebruik van elektriciteit of batterijen en heeft geen onderhoud nodig. Als u kalkaanslag tegen wilt gaan is het aan te raden om een waterontharder te gebruiken.

Duurzaamheid waterontharder magneet

De meeste mensen zetten zich bewust in om hun huis te verduurzamen. Duurzaamheid betekent ervoor zorgen dat wat u gebruikt, doet of koopt zo lang mogelijk meegaat en uw ecologische voetafdruk minimaliseren en zo min mogelijk CO2-uitstoot te maken. Huishoudelijke apparaten zoals douchekoppen, waterkokers, vaatwassers of koffiemachines hebben een hogere CO2-uitstoot. Door gebruik te maken van een waterontharder magneet kan u veel duurzamer en milieubewuster worden. Omdat waterontharders magneet kalk tegen gaan en dus verslijting van je apparaten tegen gaat.

https://www.tx5000waterontharder.nl/waterontharder-magneet/