TAEC
Image default
Winkelen

Waterpijp roken wordt steeds populairder

Waterpijp roken wordt steeds populairder, ook in Nederland. Vaak kiezen mensen ervoor om zelf een shisha aan te schaffen en thuis shisha te roken in plaats van naar een shisha lounge te gaan. Een bekende merk dat in Nederland vaak gebruikt wordt is Amy Deluxe. Amy Deluxe is een shisha merk dat in Duitsland geproduceerd wordt. Deze shisha’s worden geleverd als een complete set waardoor je voor een relatief lage prijs kan genieten van een huisgemaakte waterpijp.

Amy Deluxe waterpijpen zijn er in verschillende soorten en maten. Ook heeft dit merk andere merken onder zich die zich bijvoorbeeld categoriseren als luxe waterpijp doordat ze volledig van RVS gemaakt zijn. Een RVS waterpijp gaat in het algemeen langer mee dan een normale waterpijp.

Er zijn waterpijpen verkrijgbaar met een modern design maar ook met een traditioneel design. Dit is eenvoudig te herkennen aan het uiterlijk. Ook heeft de producent gedacht aan hoe de waterpijp rookt, als het een moderne waterpijp is dan is de shisha stil tijdens het roken en bij een traditionele shisha merk je dat die wat meer geluid maakt dan een moderne hookah.

ShishaQuality geeft om kwalitatief goede producten. Dat is ook de reden waarom Amy Deluxe is opgenomen in het assortiment. Deze waterpijpen zijn gemaakt van goede kwaliteit en hebben vaak ook een goede prijs. De prijs- kwaliteitverhouding is perfect en past daarom perfect in het assortiment van ShishaQuality.

Ben jij dus op zoek naar een goede waterpijp van Amy Deluxe? Zoek dan niet al te lang verder en bezoek de website van ShishaQuality. In de shisha store vind je verschillende soorten waterpijpen van verschillende prijzen. Rook je bijvoorbeeld vaak met vrienden en heb je dus de behoefte om meerdere shisha slangen aan te sluiten op je hookah, dan kies je voor een waterpijp met meerdere slangaansluitingen. Rook je bijvoorbeeld alleen of neem je vaak je shisha mee, dan kies je voor een kleine waterpijp die je gemakkelijk mee kan nemen.