TAEC
Image default
Bedrijven

Wilt u uw huis verkopen?

Nu is een mooi moment om uw huis te verkopen. Zet u uw huis te koop in Alphen aan den Rijn? Dan heeft u uiteraard ook een goede makelaar in Alphen aan den Rijn nodig. Een makelaar kan al uw zorgen uit handen nemen en zorgt voor professionele begeleiding tijdens het verkooptraject. Ook kunt u dezelfde makelaar vragen u te helpen bij de aankoop van een nieuw huis.

De formaliteiten

Uiteraard komen er een hoop formaliteiten bij de verkoop van uw huis kijken. U kunt niet zomaar alles alleen regelen. Een makelaar geeft u tijdens het traject advies en weet alles van de formaliteiten af. Het is fijn om zo’n deskundige persoon naast u te hebben tijdens zo’n belangrijke periode in uw leven. Naast bezichtigingen en een verkoopplan is de online woningpresentatie ook erg belangrijk. Daar kan de makelaar u bij helpen.

Een mooi bod ontvangen

Als u uw huis te koop zet in Alphen aan den Rijn wilt u het natuurlijk zo snel mogelijk verkopen. Al helemaal als u zelf al een nieuwe mooie woning heeft gevonden. Daarnaast wilt u uw huis waarschijnlijk voor een mooie prijs verkopen. Woondroom Alphen kan u daarbij helpen. Zij hebben veel kennis en expertise, een unieke verkoopstrategie en ze vragen een vaste, eerlijke en logische prijs. Ze helpen met het bepalen van de marktwaarde van uw huis, hoe u de woning het beste kan presenteren en wat de juiste prijs is.

Prachtige reviews

Voordat u een makelaar kiest, wilt u waarschijnlijk weten of u de juiste keuze maakt. Bij Woondroom Alphen kunt u hier wel vanuit gaan. Zij scoren maar liefst een 9.2! Dat betekent dat 99% van de mensen Woondroom Alphen aanbeveelt, op basis van 95 beoordelingen. Ook op Funda scoren zij hoog, namelijk een 9,6 als verkoopmakelaar.

https://www.woondroomalphen.nl/