TAEC
Image default
Bedrijven

www.scholtenpanelen.nl voor schakel- en regelkasten op maat

Een regelkast op maat

Elk bedrijf heeft een goed werkende regelkast nodig. Elke onderneming heeft echter eigen wensen en eisen als het op de technische werking van deze kast aankomt. Er is dan ook een stijgende vraag naar regelkasten op maat. Bij www.scholtenpanelen.nl vindt u daarom een uitgebreid assortiment aan standaard regelkasten en kan u ook regelkasten op maat aanvragen. Zo weet u zeker dat u een keuze maakt die bij u past!

Enorm uitgebreid assortiment

Scholten Panelen is dé expert als het om paneelbouw gaat. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek luisteren ze aandachtig naar uw wensen en staan ze u ook bij met professioneel advies. Vervolgens produceren ze het gewenste product volledig op maat. U kan voor enorm veel producten bij hen terecht, gaande van regel- en schakelkasten tot meet- en regelsystemen. Bovendien voldoen al hun producten steeds aan de vooropgestelde richtlijnen, zodat u later geen problemen ondervindt!

Een volledige service

Dé kernactiviteit van Scholten Panelen is toch wel de productie van schakelkasten. Ze beschikken over een ervaren team dat professionele schakelkasten op maat produceert, steeds van de hoogste kwaliteit. Hun paneelbouwers zorgen ervoor dat de kasten optimaal functioneren en werken dan ook uiterst efficiënt. Naast de productie nemen ze bovendien ook de installatie voor hun rekening en zorgen ze zo dan ook voor een uitstekende en complete service!

Kwaliteit op maat

Bij Scholten Panelen kan u terecht voor alles wat met panelenbouw te maken heeft. Ze beschikken over heel wat standaardproducten, maar ze zijn toch vooral gespecialiseerd in de productie van panelen op maat. Zeker hun regel- en schakelkasten zijn erg populair. Dankzij hun professionalisme beschikt uw bedrijf dan ook over een gepaste en kwalitatief hoogstaande regelkast!

https://www.scholtenpanelen.nl/

Gerelateerde artikelen

Goedkope medailles zijn volop verkrijgbaar

Ontdek de mogelijkheden voor zinken dakgoten

Je perfecte huis vind je in Maastricht