TAEC
Image default
Relatie

Zijn mannen echt van Mars?

Wat mannen willen

Over het algemeen wordt gedacht dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus. Dit is echter niet waar, omdat zowel mannen als vrouwen mensen zijn die hun individuele wensen en behoeften hebben. Mannen voelen zich meestal nogal beperkt als het gaat om relaties.

In feite wordt de romantiek in een relatie toegeschreven aan vrouwen, omdat mensen mannen meestal niet associëren met romantiek. Van mannen wordt altijd verwacht dat ze sterk, eeltig zijn en niet in staat zijn om hun emoties te tonen. Hoewel het moeilijk te geloven is, willen ook mannen geliefd en verzorgd worden als vrouwen.

Het enige ding is dat hoewel zij willen worden verzorgd, het anders moet worden getoond dan voor vrouwen. Mannen verwachten niet te worden meegenomen naar een goede vrouwenfilm of een film te kijken en huilen om dicht bij hun levenspartner te komen.

Ze voelen zich niet dicht bij vrouwen tijdens het drinken van een biertje met vrienden of tijdens het kijken van een voetbalwedstrijd. Er zijn in feite nog andere dingen waardoor mannen zich geliefd voelen, en vrouwen kunnen doen om hun zorg voor hun mannen te tonen.

Voel je gewild

Mannen willen zich niet nodig voelen, maar willen wel. Ze vinden het leuk als hun vrouwen ze nodig hebben, maar vinden het verstikkend als hun vrouwen voor elk klein ding op hen vertrouwen. Mannen houden van onafhankelijke vrouwen die hun eigen doelen en plannen nastreven en bereiken, terwijl ze haar man uitnodigen om dingen te doen omdat ze van zijn aanwezigheid houdt.

Ervoor zorgen

Mannen vinden het leuk om verzorgd te worden. Ze houden ervan als hun vrouwen hen voldoende begrijpen om te weten of hij alleen moet zijn of dat hij iemand nodig heeft om mee te praten over een slechte dag. Mannen vinden het ook leuk om verzorgd te worden als ze ziek zijn. Ze vragen misschien geen hulp als hun vrouw aan het werk is, maar vinden het leuk als hun vrouw overal anders voor zorgt.

Aandacht geven

Mannen willen dat vrouwen aandacht schenken aan hen, en niet alleen aan de kinderen. Het is de aard van een vrouw om voor hun kinderen te zorgen; dit betekent echter niet dat ze zo uitgeput raakt dat ze geen energie meer heeft om aan het eind van de dag aandacht te schenken aan haar man. Als moeder, weet de vrouw alles van haar kinderen, maar verwaarloost haar echtgenoot. Dit is niet wat mannen leuk vinden; ze houden van een gestroomlijnde vrouw die voor hem zorgt, samen met hun kinderen.

Ga eropuit

Mannen vinden het ook leuk om op afspraakjes te worden genomen. Zoals vrouwen uitkijken naar dates, romantiek en verwend te worden door hun partners, vinden mannen het ook leuk om op een date te gan. Ze vinden het geweldig als hun vrouwen een weekend date plannen voor de comedy club of het restaurant, en daarna een klien drankje doen.

Velig voelen

Mannen voelen zich veilig, niet in de fysieke zin, maar emotioneel. Het huwelijk is een relatie die het beste en het slechtste in mensen naar boven haalt en soms op een buitengewone manier mensen uitdaagt. Mannen houden er niet van kritiek te krijgen en hun gebreken te laten zien omdat ze zich onzeker voelen en hun relatie op een gevaarlijke ondergrond is. Ze willen dat hun vrouw geduld met hem heeft en steun in zijn uitdagingen, en ze moet de uitdaging niet gebruiken als een reden om weg te lopen van de relatie.

Dit alles laat zien dat je je levenspartner niet moet laten gaan alleen omdat hij niet van knuffelen houdt. Er is een persoon eronder die gewoon geliefd wil worden, verzorgd wil worden en ook z’n Horoscoop Ram of Horoscoop Stier leest zoals jij!

Bron:
Sterrenbeeld | Horoscoop Tweelingen

https://zodiac-horoscoop.nl/

Gerelateerde artikelen

Beste datingsites

Doelstellingen van een mediator in Veenendaal