TAEC
Image default
Bedrijven

Zoek je een vergaderlocatie in omgeving van Velp?

Ben je opzoek naar een grote vergaderruimte in de omgeving van Velp? Zoek je een locatie voor jezelf of waar je samen met je personeel of klanten kan zitten? Dit kan bij het kantorenpand De Kommensaal. De Kommensaal biedt professionele vergaderlocaties aan voor verschillende mogelijkheden. Deze vergaderlocatie ligt centraal geleden in Duiven en is op loopafstand van het station.

 

Vergaderen kun je bij De Kommensaal

Het kantorenpand De Kommensaal biedt een ruime vergaderruimte aan. Deze vergaderruimte is voorzien van een ruim aantal stoelen en tafels. Er kan hier met collega’s, klanten of andere groepen vergaderd worden. In de vergaderruimte is een tv aanwezig waar presentaties gegeven kunnen worden. Naast presentaties kunnen hier ook andere onderwerpen laten zien worden. Er bevinden zich verschillende aansluitingen voor zowel laptops als tablets, zo kan ieder device aangesloten worden op de tv. Naast de vergaderruimte is een keuken aanwezig waar koffie, thee of water gepakt kan worden. De Kommensaal is gemakkelijk met de auto bereikbaar vanaf Velp. Er zijn genoeg parkeerplekken aanwezig, ook speciale parkeerplekken voor bezoekers. Voor de mensen die met de fiets komen, is er een aparte fietsenstalling aanwezig. De Kommensaal geeft ondernemers de mogelijkheid om 7 dagen per week, 24 uur per dag de vergaderruimte te gebruiken.

 

Vergaderruimte huren

Ben jij geïnteresseerd geraakt in een vergaderruimte in de omgeving van Velp voor je personeel of klanten? Kom dan eens kijken en maak een afspraak met ons. Wij leiden je graag rond door de vergaderlocatie en denken met je mee. Je kunt ons bereiken via de website. En wie weet ontvang jij zo je klanten of medewerkers in een ruime vergaderruimte bij De Kommensaal.

Gerelateerde artikelen

Een schapenvacht is heerlijk zacht

Condens in de badkamer

Veel gestelde vragen over etherische olie