TAEC
Image default
Bedrijven

Zoek jij een koerier in Assen?

Dan hoef je niet verder te zoeken! Logifresh Dienstverlening is de koeriersdienst uit de regio die zowel nationaal als internationaal snel en vertrouwd leveringen voor je kan doen. Logifresh biedt een snelservice binnen de gehele Benelux en Noord-Duitsland. Dat betekent dat als jij voor 9.00 uur ’s ochtends een levering doorgeeft, Logifresh in staat is om dit dezelfde dag nog te bezorgen. Of je levering nou naar Luxemburg of naar Noord-Duitsland moet, deze koeriersdienst in Assen doet het voor je!

Koeriersdienst voor nationaal en internationaal transport

Binnen de Benelux en Noord-Duitsland kunnen leveringen die voor 9.00 uur zijn aangemeld nog dezelfde dag geleverd worden. Voor leveringen daarbuiten in Europa is de levertijd afhankelijk van de verwachte reistijd, maar ook die leveringen kunt u aan hen overlaten.

Ze doen ook veel transporten vanuit Hoogeveen en koeriersdiensten vanuit Zwolle. Wil jij ook gebruikmaken van bijvoorbeeld Logifresh’ koerier in Hoogeveen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via: 06 – 214 290 66.

Maak gebruik van de koeriersdienst Assen

Wil jij gebruikmaken van de sneldienst van deze koerier in Assen? Je kunt Logifresh Dienstverlening zeer laagdrempelig inschakelen tegen een scherpe prijs. Logifresh biedt betaalbare logistieke oplossingen en dat is verdomd handig als je zelf even niet de mogelijkheid hebt om snel een levering te doen. Logifresh Dienstverlening doet zowel aan gekoelde als droge leveringen.

https://www.logifreshkoeriers.nl/