TAEC
Image default
Woning en Tuin

Zonwering bestellen: meer gebruikersgemak met een elektrisch zonnescherm

Als je zonwering gaat bestellen, dan is één van de eerste keuzes die je maakt of je een handmatige- of elektrische bediening wilt gebruiken. En ook al is handmatig simpeler en goedkoper, de mogelijkheden die je krijgt als je een zonnescherm elektrisch aanschaft zijn groot. Er zijn simpele knoppen aan de muur en opties, waarmee je je zonwering op afstand bestuurt. Je wordt van alle gemakken voorzien en kunt de bediening zelfs aan de klimaatsensoren overlaten. Elektrisch is iets duurder, maar daar krijg je ook veel gebruikersgemak voor terug.

De bediening van je zonnescherm elektrisch

Je kunt elektrische zonneschermen op verschillende manieren besturen. De meest simpele optie is dan een knop aan de muur waarmee je het scherm open- en dicht doet. Wil je niet elke keer op moeten staan om je zonwering te bedienen, bijvoorbeeld omdat je een film aan het kijken bent of in bed ligt, dan is kun je zonwering bestellen met een afstandsbediening. Wil je je zonwering ook open en dicht kunnen doen als je niet thuis bent? Dan kies je voor een zonnescherm elektrisch dat werkt met een app op je telefoon. Je komt dan altijd in een koele woning thuis.

Ontdek ultiem gemak: zonnescherm met klimaatsensoren

Wil je altijd het perfecte klimaat in huis en je nooit zorgen hoeven maken of je zonnescherm wel open staat als de zon doorbreekt? Dan kun je zonwering bestellen met klimaatsensoren. Deze gaat automatisch open als de zon schijnt en weer dicht als het bewolkt wordt. Jij hoeft dan nooit te stoppen waar je mee bezig bent of je zorgen te maken over de temperatuur in huis, want het zonnescherm doet het werk voor je. Wil jij een zonnescherm elektrisch aanschaffen? Vraag dan de specialisten zoals Sunmaster om advies en vraag naar de opties die je hebt. Samen vinden jullie vast de perfecte zonwering voor jouw omstandigheden thuis.

Gerelateerde artikelen

Vouwgordijnen of plisségordijnen; wat is de beste keuze?

Plissés of jaloezieën bij jouw interieurstijl?

Chemisch anker van Rectavit