Zorgeloos al uw schoonmaakdiensten uitbesteden? Wij helpen u verder

Hofkens HIG is al jaren actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen meer te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij zorgen dat al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen worden genomen en dat dit zorgeloos is voor uw. Wat andere voordelen van Hofkens HIG zijn? Lees het hier!

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Tilburg 

Op zoek naar reguliere schoonmaak in Tilburg ? Wij voeren al ruim 57 jaar diverse schoonmaakwerkzaamheden uit. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse schoonmaak of periodieke voor elk bedrijf is er een schoonmaakprogramma op maat. Geen omgeving is voor ons te gek. Onze medewerkers pakken alles aan. Wij krijgen met de beste spullen de hardnekigste vlekken schoon. Hofkens HIG biedt diverse schoonmaak diensten aan, zoals:
• Schoonmaakonderhoud  
• Glasbewassing  
• Rioolservice  
• Gevelreiniging en terreinwerkzaamheden  
• Voedingsindustrie  
• 24/7 riool- en calamiteitenservice  

Samen kijken we naar uw wensen en behoefte. Hier passen wij onze werkzaamheden op aan. Voor elke klus is er een passende oplossing. Bij ons kunt u terecht voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Hofkens HIG zorgt ervoor dat al uw schoonmaakwerk uit handen worden genomen. Wij steken graag voor u de handen uit de mouwen. 

Waarom kiezenvoor Hofkens HIG?


Met Hofkens HIG bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Dit is terug te zien in onze medewerkers. Onze medewerkers zijn goed opgeleid. Zij beschikken over veel kennis in het schoonmaken in diverse omgevingen. Hier staat de hygiëne voorop. De Allesreinigers werken zeer zorgvuldig en zorgen ervoor dat alles weer schoon wordt. Tevens is Hofkens HIG de partner van diverse organisaties. Hierbij kunt u denken aan SIEV, Code verantwoordelijk Marktgedrag, Stichting Industriële Reiniging en Vereniging Schoonmaak Research. Zoekt u  een schoonmaakbedrijf in Tilburg? Hofkens HIG staat 24/7 voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. En wij maken een schoonmaakprogramma die het beste bij u past.  

Schoonmaakonderhoud in Tilburg 

Wilt u uw schoonmaakonderhoud uitbesteden? Omdat u geen tijd of capaciteit heeft? Heeft u dan al gedacht aan Hofkens HIG? Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Tilburg. Onze medewerkers snappen dat het hebben van een schone werkomgeving niet alleen fijn is voor uw medewerkers. Maar het is ook belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Hierdoor gaan onze Allesreinigers zorgvuldig te werk. En zorgen ervoor dat vieze kantoorruimtes tot het verleden behoren. Zo kunt u voor verschillende schoonmaakonderhoud diensten bij ons terecht zoals: vloeronderhoud, trappenhuis schoonmaak, sanitaire dienstverlening en kantoren schoonmaak. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van onze diensten. Bij ons kunt u kiezen om meerdere diensten af te nemen of slecht één. Samen kijken we wat het beste bij u past en waar u behoefte aan heeft. Voor ons is geen schoonmaakklus te veel. 

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://hofkenshig.nl/regionaal/schoonmaak-tilburg