TAEC
Image default
Auto's en Motoren

123-Theorie helpt je binnen 1 dag aan je auto theorie

Ben jij bezig met het halen van je rijbewijs en ben je er bijna klaar voor om te mogen afrijden? Voordat je mag afrijden moet je eerst je theoriecertificaat gehaald hebben. Heb jij leerproblemen dus wil het niet echt vlotten met het aanleren van alle auto theorie? Samen met 123-Theorie kan jij de auto theorie in 1 dag halen!

Wij zijn bij 123-Theorie gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met leerproblemen, taalachterstand, dyslexie, faalangst en ADHD. Wij hebben jarenlange ervaring in het succesvol aanleren van de theorie aan deze groepen. Dus heb je last van één van deze problemen en zie je het echt even niet meer zitten? Laat ons jou helpen!

Ontspannen en rustige klassikale les

Wij geven tijdens onze dagcursus klassikaal les. Eén van onze docenten zal de les verzorgen en doet dit op een rustige en ontspannen manier. Kan je de les even niet helemaal volgen of begrijp je iets niet? Geen probleem, geef dit gewoon aan bij de docent en hij zal het gewoon nog een keer voor jou herhalen. Net zo lang totdat je alles begrijpt. Door de klassikale les steek je ook van de andere cursisten wat op. Je leert immers ook van hun vragen. Tijdens de uitleg maken wij gebruik van plaatjes en afbeeldingen. Door deze extra ondersteuning wordt de theorie nog duidelijker gemaakt voor je.

Tips, trucs en ezelsbruggetjes ontbreken niet tijdens onze les. De docent leert je meerdere handige foefjes aan waarmee je de theorie op een simpele manier kunt onthouden. Na de klassikale les zit alle lesstof al lekker in je hoofd. Om jou nog beter voor te bereiden op het CBR theorie examen laten we je oefenen met examens die ongelofelijk lijken op het CBR examen. Dit is de ultieme manier om de lesstof te herhalen, in aanraking te komen met alle vraagsoorten en te oefenen met de instink vragen.

Geldigheid autotheorie

Een vraag die vaak tijdens onze cursus gesteld wordt is: hoe lang is autotheorie geldig? Het theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig. Je hebt dus echt voldoende tijd om het praktijk examen te halen.

Kom jij ook bij ons binnen 1 dag je theorie halen?

https://www.123-theorie.nl/