TAEC
Image default
Auto

Rijschool in Delft met hoge slagingspercentage

Rijschool in Delft met hoge slagingspercentage

Iedereen wilt altijd het beste van alles. Dat spreekt voor zich. Hoe kies je dan een rijschool uit, aangezien je je rijlessen ook wilt volgen bij de beste rijschool in omgeving? Allereerst wil je je natuurlijk thuis voelen. Dat kun je zeker dankzij de vriendelijke en ervaren rijinstructeurs van Rijschool Turbodrive in Delft. Waar moet je nog meer op letten? De kwaliteit van de lessen. Dit is een rijschool met meer dan 11 jaar ervaring. Iedere dag meerdere rijlessen en dit al 11 jaar lang? Het spreekt voor zich dat zij voldoende ervaring bezitten. Hoe aandachtig gaat je rijinstructeur met je om? Tijdens de lessen heb je de volledige aandacht van je rijinstructeur. Je wordt van A tot Z volledig begeleid op een aardige en vriendelijke toon. Je voelt geen druk en spanning. De rijlessen verlopen soepel, alsof je met een klasgenoot of een collega aan het rijden bent. 

Daarna kijk je natuurlijk naar de pluspunten, het verschil met de andere rijscholen in de omgeving. Om te beginnen hoef je voor de rijlessen niet naar de rijschool zelf te gaan, maar wordt je thuis opgehaald en afgezet. Om er een schep bovenop te zetten, is het hier ook nog eens mogelijk om op een ander gewenst locatie opgehaald te worden voor je rijles en weer op een andere locatie te worden afgezet. Dit is wel degelijk een sprint tegenover andere rijscholen. Er worden tussentijdse toetsen gegeven, waardoor je altijd up-2-date blijft en met een opfris cursus zit je er weer helemaal in. Daarnaast is er altijd plaats voor een examen en hoef je niet wachten tot je een afspraak kunt maken voor het rijexamen.  Je kunt rijlessen nemen in de avonden en zelfs in het weekend. 

Ten slotte is het ook erg belangrijk dat een rijschool flexibel is. Je merkt al dat het een redelijk flexibele rijschool is, maar hier wil nog wat meer aan toevoegen. Voor de studenten wordt er namelijk een studentenkorting gegeven. Wij zijn allemaal student geweest of zijn nog steeds studenten. We weten allemaal dat elke cent telt en vooral wanneer je niet fulltime kunt werken vanwege je opleiding en de steun van je ouders nog hard nodig hebt. Tevens kan je je lespakket naar voorkeur ook betalen in termijnen. Reden genoeg toch om een proefles te nemen? Oh, bijna vergeten! De proefles is gratis. Dat hoort natuurlijk ook onder het kopje “flexibiliteit”. Het is ook begrijpelijk dat het een rijschool van kwaliteit is waar resultaat wordt geboekt en hoge slagingspercentages worden behaald. 

Voor de mensen die houden van shiney is het ook mogelijk om rijlessen te volgen in een Range Rover. De beschikbare lesauto’s zijn van luxe en erg comfortabel. Je kunt er je eigen lespakket samenstellen en voor de liefhebbers onder ons kan je ook een spoedcursus nemen. Dus ik zou zeggen: “Waar wacht je nog op? Neem een gratis proefles en beleef je eigen ervaring en deel het met ons!”