TAEC
Image default
Bedrijven

3 tips weekendje weg in Europa

Europa is mooi en een weekendje weg is vanuit Nederland goed te doen! Parijs, Wenen of Londen? Weet jij al waar de reis naartoe gaat?

Weekend Parijs of Wenen?

Parijs is natuurlijk één van de populairste steden voor een weekendje weg. Je kunt er makkelijk komen, met de auto, de bus, de trein… etc. Hier kun je genieten van de bekende Eifeltoren, en vele andere toeristische plekken die de stad rijk is.

Wist je dat er in de stad op 750 plekken, duizenden fietsen klaar staan voor gebruik? Natuurlijk kun je overal ook goed met de tram komen. Zo beleef je de stad misschien nog wel veel echter.

Parijs al gezien? Laat je dan eens verrassen door het prachtige Wenen. Daar kun je het prachtige paleis van Prinses Sissi zien, Paleis Schönbrunn.

Wenen is ook een stad met een rijke muzikale historie. Johan Strauss jr., Frans Schubert, Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven hebben hier onder andere gewoond en gewerkt. Het Weense orkest ‘Wiener Philharmoniker’ is wereldwijd enorm bekend. Het is natuurlijk helemaal fantastisch als je er bent als zij er spelen.

Weekend in London

Ben je er nog niet uit? Misschien is London wel iets voor jou. Een prachtige stad, met vele bekende bezienswaardigheden zoals de klokkentoren Big Ben, en de Tower Bridge. De Tower Bridge is maar liefst 244 meter lang en elke dag steken zo’n 40.000 voetgangers deze brug over.

Weekend Ardennen

Wil je geen Parijs, Wenen of London? Heb je deze mooie steden misschien allemaal al gezien, of trekt het je gewoon niet? Doe eens gek, laat je verrassen met een weekend Ardennen. De Ardennen biedt namelijk de ultieme mogelijkheid om echt van de natuur te genieten. Soms is dat nu éénmaal precies wat je nodig hebt.

Daarbij kun je natuurlijk genieten van de natuur, zoals jij dat wilt. Actief mountainbiken of juist heerlijk ontspannen wandelen door de Ardennen? Het kan allemaal.

https://indardennen.be/weekend-ardennen/