TAEC
Image default
Woning en Tuin

Alles wat u moet weten over een opbouw zwembad met Intex filterpomp

Een opbouw zwembad is een bad dat boven de grond wordt geplaatst. Deze baden zijn vele malen steviger dan een opblaaszwembad, omdat het frame uit buizen bestaat. Als u in de zomer heerlijk wilt genieten van een zwembad in uw tuin, maar niet té veel geld uit wilt geven is een zwembad dat opgebouwd kan worden de ideale oplossing!

De voordelen van een opbouw zwembad

Een groot voordeel van een opbouw zwembad met Intex filterpomp is dat het erg duurzaam is. Het bad is namelijk gemakkelijk af te breken in de winter en op te zetten in de zomer. Hierdoor blijft het bad beschermd tegen weersinvloeden en zal het dus langer meegaan. Daarnaast is een bad dat opgebouwd kan worden erg stevig. Zeker in vergelijking met een opblaaszwembad geeft een zwembad dat kan worden opgebouwd een stuk meer stabiliteit. Hierdoor ervaart u hetzelfde comfort als een ingegraven zwembad. Een zwembad dat kan worden opgebouwd is een relatief goedkope manier om te genieten van alle voordelen dat een zwembad biedt. Zo kunt u genieten van de heerlijke zomers in uw eigen achtertuin.

Verschillende soorten

De zwembaden zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. Zo kunt u kiezen voor een rond, rechthoekig of ovaal frame. Door deze verschillende soorten kunt u altijd een bad kiezen dat past in uw tuin. Daarnaast zijn de baden verkrijgbaar in verschillende materialen zoals metaal of kunststof. Door de diversiteit zit er altijd een zwembad bij waar u heerlijk van kunt genieten!

https://intexplezier.be/intex-zwembad-toebehoren/intex-filter-pumps-pompen.html