TAEC
Image default
Tuin en buitenleven

Bedek uw tuin door een big bag met boomschors te bestellen

Zoekt u de perfecte bodembedekker voor uw grote tuin? Bekijk dan eens het aanbod aan boomschors dat u zowel in een big bag als los gestort kunt bestellen bij Brouwer Boomschorshandel, uit Balkbrug, vlakbij Zwolle. Het bedrijf heeft twee types boomschors in het assortiment die u in verschillende maten kunt bestellen. Daarmee is er voor ieder tuinoppervlak het goede formaat boomschors te bestellen. U kiest bij het bedrijf uit dennenschors en Frans boomschors. Iedere type heeft zijn eigen voordelen, naast de algemene voordelen van boomschors: de valdempende en onkruidremmende werking.

Dennenschors is een goede toevoeging aan uw tuin

Een van de meest gebruikte boomschorsen voor in een tuin of plantsoen is dennenschors. Het geeft uw tuin niet alleen een karakteristieke, natuurlijke uitstraling, maar heeft ook vele andere positieve kwaliteiten. Het is niet harsachtig en is vrij van verontreiniging. Met dit schors brengt u dus echt een stukje van de Belgische Ardennen in uw achtertuin. Wanneer u er voor kiest om dit boomschors te bestellen, kunt u dit zowel in een big bag als los gestort. Ook kleinere zakken zijn te verkrijgen, voor als u niet zo veel oppervlakte hoeft te bedekken. Dennenschors is een natuurlijk product en zal daardoor ook met de tijd vergaan. Het dennenschors dat u bij Brouwer Boomschorshandel bestelt, gaat gemiddeld zo’n drie tot vier jaar mee. 

Plaats snel uw bestelling en ervaar de voordelen voor uw tuin

Wanneer u ervoor kiest om dit type boomschors los gestort of in een big bag te bestellen, maakt u met het bedrijf afspraken over de levering hiervan. U kunt het zelf op locatie ophalen of laten bezorgen op de plek waar u het nodig heeft. Dat is wel zo makkelijk. Egaliseer voorafgaand aan het aanbrengen van het schors de bodem en leg eventueel nog een anti-worteldoek neer. Strooi een laag van minimaal vijf centimeter en uw tuin heeft direct een andere aanblik.

https://brouwerboomschors.nl/boomschors-los-gestort-bestellen