TAEC
Image default
Auto's en Motoren

Glazen bol, glascoating is top voor je bolide!

Heb je wel eens gehoord van glascoating voor auto’s? Het is een relatief nieuwe en innovatieve technologie die je lak beschermt tegen allerlei invloeden van buitenaf. Maar wat zijn de kosten van glascoating voor je auto precies, waarom zou je het doen en natuurlijk, wat zijn de kosten?

Glascoating is een coatinglaag die bestaat uit siliciumdioxide. Dit is hetzelfde materiaal dat ook in glas zit, vandaar de naam ‘glascoating’. Het biedt een onzichtbare, maar zeer sterke bescherming voor de lak van je auto. Het voorkomt krassen, verkleuring, oxidatie en andere schade die veroorzaakt kan worden door zaken als UV-straling, zure regen en vogelpoep.

Waarom zou je glascoating laten aanbrengen op je auto? Ten eerste verlengt het de levensduur van de lak en zorgt het ervoor dat je auto er langer als nieuw uitziet. Daarnaast bespaar je geld op de lange termijn doordat je minder vaak je auto hoeft te laten polijsten en lakbeschadigingen hoeft te laten repareren. Bovendien is glascoating water- en vuilafstotend, wat het schoonmaken van je auto makkelijker en sneller maakt.

Maar hoe zit het met de kosten? Dat is natuurlijk een belangrijke vraag. De kosten voor glascoating variëren afhankelijk van het merk en de kwaliteit van de coating, evenals de grootte van de auto en de staat van de lak. Gemiddeld kan het aanbrengen van glascoating op een auto tussen de 500 en 1000 euro kosten. Dit lijkt misschien veel, maar bedenk dat je hiermee de levensduur van je lak verlengt en geld bespaart op de lange termijn.

Bij Autocaredetailing.nl bieden we verschillende soorten glascoating aan, variërend in prijs en kwaliteit. Onze ervaren professionals staan klaar om jouw auto te voorzien van de beste bescherming. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kosten van glascoating voor jouw auto.

Kortom, glascoating is een investering die zichzelf op de lange termijn terugverdient. Bij Detailing bedrijf Autocaredetailing.nl begrijpen we dat het belangrijk is om de beste bescherming voor je auto te hebben, en we zijn daarom trots op onze expertise op het gebied van glascoating. Met onze hulp kun je je auto beschermen tegen alle invloeden van buitenaf en ervoor zorgen dat hij er langer als nieuw uitziet.

 

https://www.autocaredetailing.nl/