TAEC
Image default
Bedrijven

Bedrijfsuitje Amsterdam

Historisch bedrijfsuitje in Amsterdam

Bent u op zoek naar een historisch bedrijfsuitje in Amsterdam? Een uitje dat zowel interessant als origineel is? Kom dan naar het Torture Museum in Amsterdam! Het Torture Museum biedt uw bedrijf de mogelijkheid het pijnlijke verleden van de Middeleeuwen te ontdekken. Om de misdaad te bestrijden, werden er diverse strafinstrumenten gebruikt, zoals de galg, de guillotine en een breed scala aan martelwerktuigen. Deze kunt u allemaal in het Torture Museum aanschouwen. Wanneer u een groepsrondleiding boekt, is het zeker de moeite waard om ook een kijkje te nemen bij de internationale tentoonstelling ‘Straffen en vonnissen uit de Middeleeuwen’.

Over het Torture Museum

Kiest u het Torture Museum voor uw bedrijfsuitje in Amsterdam, dan kunt u in het museum meer dan 40 strafinstrumenten uit heel Europa bekijken. Elk instrument heeft zijn eigen verhaal en werd voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo werd de inquisitie stoel gebruikt bij het proberen uit te bannen van hekserij, en de Aristocratie bestraft door middel van onthoofding met een bijl of zwaard. De overheden deden dit met als doel om te laten zien dat zij de controle hadden over het volk, en konden beschikken over de levens van hun onderdanen. Bij het Torture Museum krijgt u historische achtergrondinformatie, waarop u en uw bedrijf meer te weten komen over wat zich precies heeft afgespeeld in dit duistere gedeelte van de Middeleeuwen. Durft u het aan?

Bedrijfsuitje in het Torture Museum

Bent u enthousiast en wilt u met uw bedrijf de gruwelijke waarheden uit de Middeleeuwen ontdekken, en meer leren over wat zich precies heeft afgespeeld? Neem dan vandaag nog contact op met het Torture Museum! Boek een groepsrondleiding of plaats uw reservering! Doe dit echter wel 2 weken van tevoren in verband met de beschikbare plekken.

 

http://www.torturemuseum.nl/