TAEC
Image default
Marketing

Veilig en handig: een achteruitrijcamera

Of u nu dagelijks met een bestelbus door de kleinste straatjes van Nederland rijdt of eens per jaar op vakantie gaat naar Frankrijk met de camper. Een ding zal altijd moeilijk blijven: achteruitrijden. De zelfverzekerde bestuurder zal zeggen van niet. Voor hem of haar raad ik aan het eens op de Champs-Elysees te proberen. Wat maakt achteruitrijden nu zo lastig? Met name het beperkte zicht. Twee spiegels laten natuurlijk wel iets zien, maar bijvoorbeeld niet de dode hoek of het gebied direct achter de vrachtwagen of camper. Daarom is het ontzettend handig om een achteruitrijcamera te monteren op de bestelbus of camper. Zo komt u het straatje waarin je niet kan keren weer veilig uit zonder schade te rijden. Het inparkeren zal er ook een stuk makkelijker mee worden. Of dat ook schadevrij lukt in Parijs, dat misschien niet, maar dat is meer de schuld van de Fransoos of in dit geval Parijzenaar. Die creëert namelijk zijn eigen gaatjes.

 

Goed, een achteruitrijcamera dus. De achteruitrijcamera hoeft niet duur te zijn. Integendeel. Het bespaart eventuele schade en het voorkomt ongelukken. Stel dat u moet invoegen op een drukke snelweg, of laten we de Autobahn als voorbeeld nemen. U moet naar de linkerbaan in de file, maar er komt een Duitser in zijn dikke Audi veel te hard voorbij. Een achteruitrijcamera is een extra hulpmiddel om hem dan ook te zien.

 

Een losse achteruitrijcamera kan op ieder voertuig gemonteerd worden. In het geval van de jaarlijkse, of misschien maandelijkse, rit met de camper kan het voordelig zijn er een aan te schaffen. Achteruitrijcameras camper zijn er al vanaf een voordelig tarief. Inparkeren wordt plots eenvoudiger, ook op de hutje-mutje camping in Frankrijk. Als u voor de zaak rijdt met een bestelbus is een achteruitrijcamera ook onmisbaar. De achteruitrijcamera Mercedes Vito is zelfs speciaal voor deze bestelbus ontwikkeld.

 

 

 

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl