TAEC
Image default
Architectuur

Beginnen met aanbouw serres

Je kunt beginnen met een aanbouw serres door een offerte aan te vragen. Het is verstandig om bij meerdere bouwbedrijven een offerte aan te vragen. Je kunt dit vrijblijvend doen en zo de prijzen vergelijken.

Wanneer al de offertes binnen zijn kun je de prijzen vergelijken en een bouwbedrijf kiezen voor aanbouw serres. Als je het bouwbedrijf uitgekozen hebt kan de eerste stap van start gaan. Eerst zal er een aannemer langskomen om te kijken wat er allemaal moet gebeuren aan de woning. Voor aanbouw serres moet de woning namelijk wel aangepast worden waar de serre geplaatst word. Zo zullen er muren en wellicht ramen moeten worden verwijderd of aangepast.

Met een ontwerp en een planning laat de aannemer het goedkeuren. Eenmaal de goedkeuring kun je een afspraak maken voor de dag wanneer ze aan de slag gaan met aanbouw serres. Afhankelijk van de maat van de serre en wat er allemaal aangepast moet worden kan het project weken of maanden duren. De aannemer zal wel schattig maken van de tijd dat het gaat kosten. Zorg er daarom voor dat je alles schriftelijk hebt vastgelegd en dat je niet later meer moet gaan betalen als het langer duurt.