TAEC
Image default
Beauty en verzorging

Zonnebril of leesbril?

Op een bepaalde leeftijd begint ons zicht iets minder te worden. Dit komt doordat de elasticiteit van de oogballen met de jaren minder wordt. Vaak merk je dit het eerst bij het lezen. Vooral de kleine lettertjes op verpakkingen, of bijvoorbeeld de TV gids zijn berucht. De boodschap is helder: je hebt een leesbril nodig.

Er zijn echter situaties waarbij een leesbril niet optimaal is. Want hoe doe je dat, als je lekker in de zon een boek wilt lezen? Met je zonnebril kun je de tekst niet goed ontcijferen. Maar wanneer je je leesbril opzet, wordt je door het felle zonlicht verblind en moet je je ogen strak dichtknijpen.

Je kunt ervoor kiezen om te improviseren, bijvoorbeeld door je zonnebril over je leesbril te hangen. Misschien dat het werkt. Maar laten we eerlijk zijn, dat moet toch makkelijker kunnen?

Leeszonnebril

Inderdaad, dat kan makkelijker: met een leeszonnebril. Of is het een zonneleesbril? Hoe dan ook , een leeszonnebril is de zonnebril variant van de leesbril. Een soort zonnebril op sterkte, dus. Leesbrilhuis.nl biedt dergelijke leeszonnebrillen aan in de sterktes +1 tot +4. Daardoor kan iedereen in de zon zijn of haar boek lezen.

Trendy op het strand

Een leeszonnebril is echter zoveel meer dan alleen een hulpmiddel bij het lezen. Leesbrilhuis.nl werkt met topmerken op het gebied van (zonne)brillen. Wat dacht je van Ray-Ban, Frank and Lucy of I Need You (INY)? Dat is wel wat anders dan die goedkope leesbrilletjes die je bij elke drogist op de kop kunt tikken. Dit is kwaliteit. Dit zijn leeszonnebrillen waar je blij van wordt, in het door jou gewenste model. Ga jij voor een ovale bril, een rechthoekige of een ronde? Of ben jij toch meer het type voor een pilotenbril? De leeszonnebrillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen; van metaal tot hout, en alles ertussen in.

Zien en gezien worden. Daar gaat het op het strand toch ook een beetje om? Met de leeszonnebrillen van Leesbrilhuis.nl wordt dat een stuk makkelijker én leuker.

https://leesbrilhuis.nl