TAEC
Image default
Dienstverlening

Beveiligen van een kantoorpand

Beveiligen van een kantoorpand doet gelijk denken aan beveiligers en beveiligingsbedrijven maar in de praktijk maken ze hier maar een klein deel van uit. Wist je dat in Den Haag ook slotenmakers kantoorpanden beveiligen? Dit doen ze al meer dan 50 jaar officieel en onofficieel al veel langer.

Wanneer er een nieuwe onderneming in het kantoorpand komt is het de slotenmaker Den Haag die alle sloten vervangt. Ook wanneer kantoorpanden worden gebouwd zijn het de slotenmakers Den Haag die de sloten monteren op alle deuren en ramen. Ze hebben dus een groot aandeel in het beveiligen van kantoorpanden.

Naast de reguliere sloten plaatsen ze ook nog anti-inbraak sloten en strips. Zo kunnen criminelen de deur of het slot niet forceren. Bij toegangen met een hek zoals de parkeerplaats zorgen ze met hang en sluitwerk dat ook dit goed beveiligd is. Als een kantoorpand volledig beveiligd wil zijn tegen inbraak kunnen de slotenmaker Den Haag bedrijven ook nog inbraakbeveiliging installeren.

Diverse slotenmaker Den Haag bedrijven specialiseren zich in het beveiligen van een kantoorpand met inbraakbeveiliging. De ondernemingen kunnen dan kiezen uit een aantal standaardpakketten inbraakbeveiliging of ze kunnen het op maat laten samenstellen door de slotenmaker Den Haag.