TAEC
Image default
Mode en Kleding

Bodywarmers bedrukken

Een bodywarmer is de ideale oplossing voor als een jas weer net te warm is en geen jas je kippenvel geeft. En zeker als je het draagt voor je werk moet het wel behaaglijk zijn. Maar ook wil je dat de buitenwereld kan zien bij welk bedrijf je werknemers horen. Daarom is een bodywarmer bedrukken een prachtige oplossing. 

Naast dat een bodywarmer bedrukken ideaal is voor de tussenseizoenen, geeft het ook bewegingsvrijheid, een sportieve look en is het net weer eens wat anders dan een jas. En je kunt het ook snel even over je eigen kleding dragen. Handig als je binnenkort op een beurs of ander evenement staat in de buitenlucht.

 

Wat kun je op het kledingstuk bedrukken?

Natuurlijk kun je kiezen voor je bedrijfslogo. Maar aanvullende tekst is misschien nodig. De naam van de werknemer bijvoorbeeld. Of misschien is het ter ere van een jubileum en wil je iets in die trant op het kledingstuk zetten. Alles is mogelijk bij een bodywarmer bedrukken.

 

Als het voor je bedrijf is wil je vast meer dan één bodywarmer laten bedrukken of borduren met je logo, tekst of beide. Dat kan dan ook en vaak is de prijs per oplage al mooi aan de vriendelijke kant. Die oplage is vaak wel minstens 10 stuks, maar 10 heb je bij bedrijven of evenementen ook al snel nodig. En anders is een bodywarmer extra ook nooit weg.

 

Bodywarmers voor iedereen

Het maakt niet uit of je nou voor de jeugd of voor grote volwassenen een bodywarmer zoekt. Bij veel winkels die deze kledingstukken verkopen en voor je bedrukken, zijn ze in vele maten te verkrijgen. En zijn ze er in vrouwen- en mannen maten en in vele kleuren. En met kleuren als zwart, donkergrijs, rood en donkergroen is er altijd wel een kleur dat bij jouw huisstijl past.

https://www.shirtsenzo.nl/bodywarmers/

Gerelateerde artikelen

De nieuwste collectie Floris v Bommel bij Nijhof

Waarom zou je een sleutelhouder moeten gebruiken?

Heren sneakers Sacha