TAEC
Image default
Eten en drinken

Brievenbus Cadeau

Brievenbus Taartje

Een brievenbustaart is een taartje dat in een brievenbus doosje past en dus door de brievenbus geleverd wordt.. Je kan bij brievenbusbanket.nl kiezen uit vier verschillende standaard soorten brievenbus gebak, maar we raden je aan je in te schrijven op de nieuwsbrief van brievenbusbanket.nl want er komen vaak heerlijke specials voorbij die je niet wilt missen!

De standaard vier soorten taart door de brievenbus zijn:

  • Haagsche Hopjes Banket
  • Chocolade Banket
  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Kaneel Banket

Maar het is ook mogelijk om bij brievenbusbanket.nl verschillende soorten te combineren in een combinatiebox. Dit raden we eigenlijk aan omdat je dan zelfs alle vier de soorten in hetzelfde doosje kan ontvangen, gewoon door de brievenbus!

Brievenbus Cadeau

Dé nieuwe manier om een cadeautje te versturen is wel een brievenbus cadeau van brievenbusbanket.nl. Deze heerlijke gebakjes van brievenbusbanket.nl kunt u laten bezorgen door heel Nederland en België, perfect voor als een verjaardag net iets te ver is, maar ook om een bedankje te sturen valt dit brievenbuscadeau van brievenbusbanket.nl goed in de smaak!

Ook voor speciale gelegenheden zoals Moederdag of Vaderdag ben je bij brievenbusbanket.nl aan het goede adres. Brievenbusbanket.nl zal zorgvuldig jouw bestelling inpakken en laten bezorgen bij jouw moeder of vader die dit natuurlijk zeer op prijs stellen om een heerlijk brievenbus taartje te ontvangen!

Zakelijk bestellen

Brievenbusbanket.nl heeft een afdeling speciaal gespecialiseerd op de zakelijke markt. Geen bestelling is te groot of te klein voor brievenbusbanket.nl, ze helpen je graag om jouw zakelijke order voor bijvoorbeeld jouw relatiegeschenken perfect in orde te maken zodat jij een goede indruk achterlaat op de gelukkige ontvangers van de taart per post!

De brievenbus doosjes waarin het gebak wordt verzonden kunnen geheel in eigen huisstijl worden bestickerd en ook het bijgevoegde ansichtkaartje met persoonlijke boodschap kan in eigen huisstijl. Op deze manier is het brievenbus cadeau nóg persoonlijker en laat je een goede indruk achter!

Voor zakelijke orders kan je contact opnemen met de klantenservice van brievenbusbanket.nl, deze kan je bellen of mailen. Meer informatie is op de website van brievenbusbanket.nl te vinden.

https://www.brievenbusbanket.nl/