TAEC
Image default
Bedrijven

Slotenmaker Maastricht is wel betrouwbaar

Het kan wel eens voorkomen dat je de deur achter je dicht doet en de voordeur sleutels nog binnen hebt liggen. Meteen paniek. Je wilt snel weer naar binnen kunnen dus je gaat op zoek naar een slotenmaker in de beurt. Helaas maken veel slotenmakers hier misbruik van, door hoge prijzen te vragen voor legale inbrekerstechnieken. Echter zijn er wel slotenmakers in Nederland die wel te vertrouwen zijn, zoals slotenmaker Maastricht of Sittard. Problemen met een slotenmaker kan je natuurlijk voorkomen, hieronder geven we een aantal tips.

 

Herken een onbetrouwbare slotenmaker

Op het internet zitten helaas verschillende onbetrouwbare slotenmakers. Deze kan je tegenwoordig makkelijk herkennen aan enkele punten. Vaak werken ze via een tussenpersoon, de persoon die je aan de telefoon krijgt, is niet dezelfde die langskomt. Ze geven meestal ook geen duidelijke prijsindicatie aan. De persoon die langskomt voor het slot te maken heeft weinig gereedschap mee en rijdt in een auto of busje zonder logo of zelfs buitenlands kenteken. Vaak vraagt de slotenmaker jou ook om op voorhand te tekenen terwijl het slot nog niet gemaakt is. Zoek van tevoren op internet op hoe hoog de kosten ongeveer zullen zijn van een slotenmaker. De website van slotenmaker Maastricht geeft vaak de juiste indicatie van de prijzen voor een slotenmaker weer.

 

Tips voor een slotenmaker in Maastricht

Als je op zoek bent naar een slotenmaker in Maastricht dan is het verstandig om te kijken naar kleinere lokale slotenmakers. In Maastricht zijn er meerdere van. Je zou ook aan je vriendenkring kunnen vragen welke slotenmaker zij inschakelen. Je zult vast niet de eerste zijn die zichzelf buiten heeft gesloten. Bespreek van tevoren alle kosten, denk hierbij aan voorrijkosten, noodtarieven, avondtoeslagen en materiaalkosten. Daarnaast is het verstandig om te kijken naar de website van de slotenmaker. Controleer of de adresgegevens, het KvK-nummer en eventueel ook het BTW nummer op de website vermeld staan. Als laatste is het belangrijk te vermelden dat je geen waarde hoeft te hechten aan het Erkende Slotenmakers Keurmerk. Helaas zijn er geen erkende slotenmakers. Ook de slotenmaker in Maastricht maakt geen gebruikt van het ESK.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-maastricht/