TAEC
Image default
Bedrijven

Coaching in Delft

Coaching in Delft bij mentale problemen

Onlangs had ik het gevoel dat ik tegen een muur aan gelopen was. Daarmee bedoel ik geen echte muur, maar een mentale. Het lukte gewoon niet meer. Mijn bed uitkomen was elke dag een grotere opgave maar ik ging door, tot ik niet meer kon. Ik heb me ziekgemeld op werk en ben in gesprek gegaan met mijn werkgever. Zij gaven aan dat coaching een zeer goede optie was om de boel weer op de rit te krijgen. Via via ben ik toen bij Lotte Gras uitgekomen. Zij doet aan coaching in Delft en stond voor me klaar op het moment dat ik dit het meeste nodig had.

Een nieuw begin

Ik ben in gesprek gegaan met Lotte Gras. Zij liet me inzien dat ik veel meer in mijn mars had dan ik eigenlijk dacht. Ik had echt het gevoel dat mijn ogen open gingen. Dat ik geen zin meer had in werk, en niet meer uit mijn bed kwam, kwam volledig doordat ik onder mijn kunnen presteerde. Maar dat wist ik zelf niet eens! Gelukkig heb ik deze gesprekken gehad, waardoor ik eindelijk inzag wat ik nou echt kon. De coaching in Delft heeft er voor gezorgd dat ik mezelf weer geworden ben.

Neus in de juiste richting

Lotte Gras heeft ervoor gezorgd dat mijn neus weer in de juiste richting staat. Ik heb ontslag genomen bij mijn werk en ben begonnen aan een totaal andere baan. En ik moet zeggen: ik ben hier veel gelukkiger dan bij mijn vorige werk. Ik ben echt zo dankbaar dat coach Lotte Gras mij geholpen heeft om mijn problemen onder ogen te komen en dat ik een nieuw begin heb kunnen maken. Ik sta elke ochtend weer met plezier op!

http://lottegras.com/coaching-delft/