TAEC
Image default
Electronica en Computers

Creëer en onderhoud de content van uw applicaties met Kentico CMS

 

Graag laten wij u kennis maken met Kentico CMS. Dit is een zeer gemakkelijk te implementeren platform waar u eenvoudig afhandelt met de verschillende contentactiviteiten van uw organisatie. De marketing, content en commerce is op die manier goed georganiseerd waarbij het ook nog eens mogelijk is om dit te integreren naar externe systemen.

Kentico CMS fungeert als dé complete oplossing

Met zeer veel mogelijkheden en een uitgebreid platform biedt Kentico CMS een ongeëvenaarde gebruikerservaring. Met de diverse out-of-the box functionaliteiten per domein plaatst u gemakkelijk en snel de gewenste content. Inmiddels worden er wereldwijd ruim 25.000 applicaties en website door Kentico CMS ondersteund door zo’n 1.000 tevreden partners. Kortom: een grote gebruikersgroep die momenteel werkt met het systeem. Met Kentico CMS handelt u eenvoudig af met uw:

  • Online marketing
  • Content management
  • Integratie met externe systemen
  • E-commerce

Gemakkelijk en betrouwbaar communiceren via API management

Op het gebied van API management en applicatie integratie is Datacon een echte specialist. Zij werken met de beste producten en beschikken over uitgebreide kennis. U kunt alles met een gerust hart uit handen geven aan hen: van analyse tot implementatie. Laat daarom door Datacon uw interne- en externe applicaties gemakkelijk en betrouwbaar communiceren via een API management platform. Via dit centrale API communicatieplatform worden organisaties geholpen bij het publiceren van API’s naar partners, interne- en externe ontwikkelaars. Het potentieel van hun gegevens en services worden zo ontsloten. Beheer, documenteer en monitor zowel uw private als publieke API’s met een API management platform. De voordelen van het gebruik van API’s zijn:

  • Verlaging van kosten doordat API’s niet worden gecodeerd, maar geconfigureerd. Hierdoor is hergebruik mogelijk.
  • Er wordt een ecosysteem gebruikt, omdat derden zich op uw API’s kunnen aansluiten. Hierdoor wordt er een ecosysteem van applicaties gevormd rondom uw dienstverleningen.
  • Verhoging van omzet, omdat er nieuwe verdienmodellen worden gerealiseerd door klanten en partners beschikbaar te stellen aan informatie en diensten.

Neem contact op voor meer informatie

Datacon helpt u graag verder met het ontwerp, de implementatie, trainingen en beheer van de verschillende API management producten. Neem contact op voor meer informatie en start met het optimaal inrichten van uw bedrijfsactiviteiten.