TAEC
Image default
Bedrijven

Dampen met de e-liquid vampire vape black ice

Dampen is het werkwoord dat wordt gebruikt om aan te geven dat iemand een e-sigaret aan het ‘’roken’’ is. E-sigaretten zijn vervangers van de normale sigaret, maar zijn niet bedoeld als gezond alternatief. Je krijgt namelijk nog steeds gewoon nicotine binnen. Dit is de verslavende stof die ook in sigaretten en shag zit. Bij een e-sigaret kun je ook kiezen voor verschillende smaken vloeistoffen. Deze vloeistoffen heten e-liquids en zijn beschikbaar in verschillende smaken. Zo heb je de smaak vampire vape black ice. Deze smaakt naar drop gemixt met een ijskoude menthol smaak.

E-sigaretten zijn te verkrijgen in speciaalzaken. Zij verkopen naast deze producten ook alle accessoires en toebehoren van e-sigaretten. Ook is het mogelijk om ze online te bestellen, in tegenstelling tot normale sigaretten.

Effect op de gezondheid

Het is natuurlijk nooit goed om te roken. Dampen is echter wel minder schadelijk dan roken. Je krijgt namelijk geen teer en andere toegevoegde schadelijke stoffen binnen. Daarnaast kun je zelf de smaak bepalen. Van aardbei, bosbes en mango tot aan drop met menthol smaak zoals de e-liquid vampire vape black ice.

E-liquid vape black ice

Vampire vape black ice heeft een PG/VG ratio van 60%/40%. Dat betekent dat de nadruk iets meer ligt op het gevoel in de keel dan de rookproductie. Er zijn verschillende sterktes nicotine beschikbaar van deze soort e-liquid vape black ice. Je hebt 0mg, 3mg, 6/8mg en 12 mg. Afhankelijk van jouw nicotine saturatie kies je jouw bijbehorende sterkte. De keuze heeft geen effect op de smaak van de vampire vape black ice e-liquid.

https://wizzits.com/e-liquid-vampirevape-black-ice/