TAEC
Image default
Onderwijs

De beste kerstpakketten bestel je online dit jaar

Kerstpakketten uitkiezen en bestellen is elk jaar weer een hele klus. Je wilt dat iedereen blij is met wat ze krijgen, dat jij je personeel laat zien dat je hun inzet erg waardeert en dat alles moet je doen voor een vaak erg strak budget. Het lijkt onmogelijk om iedereen tevreden te stellen en daarom kies je de gemakkelijkste uitweg en bestel je een fles wijn of een cadeaubon. Ook al kan iedereen daar wel wat mee, het is niet een manier om te motiveren en te laten zien dat je blij bent met je personeel. Lees hier verder over kerstpakketten bestellen en waarom je dat het beste online doet dit jaar.

 

Online kerstpakketten bestellen

Door je kerstpakketten online te bestellen, profiteer je van een aantal voordelen. Uiteraard hebben deze allen te maken met online winkelen en het feit dat je dit 24/7, in alle rust en overal kunt doen. Er zijn ook een aantal voordelen die specifiek met het kerstpakket te maken hebben.

  • Het assortiment online is erg groot en dat bekijk je door filters te gebruiken. Je kunt alleen de kerstpakketten naar voren brengen die binnen je budget vallen en met een relevant thema. Omdat er zoveel keuze is, is er vast een optie die past bij jou.

  • Online winkels zijn goedkoper, omdat de eigenaar minder kosten maakt om hem te onderhouden. Je krijgt dus grotere pakketten, betere producten of exclusieve cadeaus voor een lagere prijs.

  • De kerstpakketten online zijn zorgvuldig samengesteld. Je kiest uit een product, een thema, een kleur, een land of een product en krijgt allerlei pakketten te zien die daaraan voldoen. Ze hebben het zware werk al voor je gedaan.

 

Het beste pakket voor jou

Het is dus wel duidelijk dat er veel voordelen zijn en als jij dit jaar je kerstpakketten online bestelt, dan vind je vast een optie die indruk maakt op het grootste gedeelte van je personeel. Maar wat is het beste kerstpakket voor jou? Een goed pakket moet voldoen aan een aantal eisen. Hij moet je personeel blij maken, hij moet laten zien dat jij ze waardeert en je wilt dat alles doen voor een zo laag mogelijke prijs. Online kan dat allemaal als jij het goed plant. Gebruik daarom dit stappenplan en je weet al wat je aan wilt schaffen voordat je de winkel bezoekt.

 

  1. Stuur een vragenlijst rond

Vraag je personeel direct wat ze graag willen ontvangen in hun kerstpakket dit jaar. Als je dat niet doet, moet je gissen en de kans dat je fout gokt is groot.

  1. Bedenk een thema

Kies een thema dat wat betekent voor jullie bedrijf. Als jullie samen een belangrijke Britse klant hebben binnengehaald, dan kies je voor een pakket met een Brits thema. Je personeel ziet dan ook wat je waardeert en het pakket krijgt een betekenis. Dit is de kunst van kerstpakketten samenstellen.

  1. De pakketten bestellen

Nu is het tijd om de kerstpakketten te bestellen bij een online winkel. Vul de filters in, bekijk het aanbod en kies het kerstpakket uit waarmee je indruk maakt dit jaar.

https://www.taec.nl/geschenken/